Hanna Bodelson om verkliga relationen med Lennie Hansson

Hanna Bodelson

Instagrambilder och podcasts skvallrar om Hanna Bodelson som en glad och positiv tjej. Men i en intervju med Hänt avslöjar hon nu sanningen bakom fasaden.
✔︎ Nya kärleksbeskedet – efter alla rykten.
✔︎ Oväntade framtidsbeskedet: ”Tänker på det varje dag”.
✔︎ Mörka tiden efter Paradise Hotel.

Möt Paradise Hotel-profilen och influencern Hanna Bodelson i en exklusiv intervju!

Hanna Bodelson

Hanna. Foto: TT.

Hanna Bodelson, 22, gjorde sig för första gången ett namn då hon var med i reaityprogrammet Paradise Hotel. Sedan dess har hon gjort stor succé och med över 40 000 följare på Instagram, den ena podcasten Spill the tea och otaliga reklamsamarbeten kan man utan att överdriva kalla henne för en influenser.

Men trots att Hanna ofta och öppenhjärtligt delar med sig av sin vardag för dem som följer henne har hennes kärleksliv förblivit ett mysterium. Flera gånger ha rykten om romanser med andra kända ansikten cirkulerat kring reality-profilen. Inte minst efter nyheten om att hon varit på dejt med Big Brother-deltagaren Lennie Hansson, 36.

Trots att det inte blev något mer än just en dejt mellan dem två har relationen dem emellan skapat fler än en rubrik – något som Hanna tröttnat på. För Hänt berättar Hanna att hon hoppas på att kunna slippa frågorna om Lennie i framtiden.

– Vet du, jag är ganska trött på allt det här med Lennie. Man skriver om oss i rubriker och folk delar artiklarna i olika tjejgrupper på Facebook. Det är ingenting mellan oss och kommer inte bli det. Jag träffade honom en gång, det är inte mer än så, säger Hanna och fortsätter:

– Jag har till och med blockat honom på Instagram. Inte på grund av honom utan på grund av alla de här rubrikerna. Jag är så trött på att folk kopplar ihop oss två.

Vill hitta kärleken

Inte heller har Hanna någon annan kärlek i livet just nu. Faktum är att hon inte ens dejtar. Men anledningen bakom det är inte något medvetet beslut berättar Hanna, utan helt enkelt för att hon inte vågar.

– Jag är för feg. Jag vågar inte gå på några dejter.

Trots det menar Hanna att hon mer än gärna skulle släppa in kärleken i hennes liv. Om hon skulle råka träffa på ”den rätte” vill säga.

– Jag lever ju redan som att jag vore i ett förhållande trots att jag är singel. Jag är en riktig hemmakatt, jag är inte ute och festar och träffar en massa folk som folk kanske tänker att man ska göra när man är singel.

Hanna Bodelsons oväntade besked

Hanna är just nu aktuell inför den nya säsongen av Paradise Hotel, där hon kommer att vara en av deltagarna. Men tiden i rampljuset för inte bara med sig välbetalda reklamsamarbeten och tusentals följare på Instagram. I intervjun med Hänt avslöjar Hanna att hon ofta brottas med ångest.

– Jag grät för bara några dagar sen. Då hade jag ångest för Paradise Hotel. Jag brukar ha det, jag är ganska känslig och även om folk får tänka och tycka vad de vill så tar det ju på en, säger Hanna och fortsätter:

– Jag tror att ju mer man syns desto fler tankar kommer folk ha om en. Tv-tittarna får ju också bara några sekunder av en händelse och skapar sig en uppfattning efter det trots att det kanske finns tio bakomliggande faktorer.

Har ångesten någon gång fått dig att fundera på att ta ett steg tillbaka från offentligheten?

– Ja, gud ja. Jag tänker på det nästan varje dag. Det här är inte något som jag tänker att jag kommer hålla på med för all framtid. Men det är också mitt jobb, man kan inte bara sluta från en dag till en annan.

FRÅN FÖRSTASIDAN