Hanna Bodelson om relationen till Paulina Danielsson idag

Hanna-Bodelsen-Paulina-Danielsson

I kvällens avsnitt av Paradise Hotel kliver reality-drottningen Hanna Bodelson in i huset, men redan från början är det tydligt att relationen mellan henne och Paulina Danielsson är si sådär.
I en intervju med Hänt öppnar hon upp om deras relation idag.

Paradise Hotel 2021 är äntligen igång och bara efter fyra avsnitt har tittarna fått beskåda drama utan dess like. I årets säsong är det nämligen flera välkända deltagare som är med, så som reality-veteranen Paulina ”Paow” Danielsson, Josie Capllonch och Alexandra Nord. Men i kvällens avsnitt kliver det in ännu en drottning i huset – nämligen Hanna Bodelson.

Hanna kommer idag in som joker och måste därmed ta ett svårt beslut som innebär att någon annan åker ut, något som hon berättar för Hänt var riktigt jobbigt.

– Jag kom ju in som joker vilket oftast innebär att man får lite makter. Och jag tycker att det är lite jobbigt att behöva göra val, men eftersom jag är med en andra gång så fick jag räkna med att göra det, säger hon.

Anledningen till att hon tycker det är jobbigt är för att hon inte gillar att göra någon besviken.

– Bara en sån sak som att behöva ljuga för någon i spelet eller behöva skicka hem någon, eller att man själv är anledningen till att någons resa tar slut i Paradise Hotel. Man vill ju inte vara den personen, förklarar hon.

Bråket med Paulina

När Hanna kliver in i huset blir Alexandra överlycklig, men någon som däremot inte alls blir lika glad är Paulina. I synken berättar Hanna om situationen mellan dem.

– När vi kom hem från Mexiko efter förra gången så började vi bråka jättejättemycket. För mig har det varit jobbigt för jag har verkligen tyckt om Paulina, säger hon.

Men ganska snart går de undan för att prata om vad som hänt, och samtalet slutar med att de är vänner – iallafall vad de säger.

Relationen mellan Hanna och Paulina idag

Idag anser inte Hanna att de har något bråk, däremot umgås hon inte så mycket med någon av deltagarna från säsongen.

– Jag har tagit avstånd från allt och alla och det har ingenting med att det är fel på personen i fråga utan det handlar mer om att jag mår bättre av att umgås med mina vänner som jag haft sen tidigare, förklarar hon innan hon fortsätter:

– Men jag skulle inte säga att jag bråkar med någon. Jag visste väl att vi skulle lösa det. Jag är ganska chill som person, jag är inte så jävla långsint. Kan man prata om saker och reda ut det så är jag inte stängd för det och det var ju skönt att vi gjorde det, för det går inte att vara ovän i ett hus där man spelar mot varandra.

I en intervju med Expressen berättar Paulina om hur hon ser på deras relation i dagsläget.

– Den är lika dålig som den var innan, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Hanna Bodelson om verkliga relationen med Lennie Hansson

LÄS OCKSÅ: Hanna Bodelsons ärliga ord om relationen med Bachelor-Simon

FOTO: TT  

FRÅN FÖRSTASIDAN