Artikeln innehåller reklamlänkar

Hanna Bodelson om bråket med Paow efter Paradise hotel

Hanna Bodelson om bråket med Paulina Paow Danielsson.

Paulina "Paow" Danielsson och Hanna Bodelson blev nära vänner under årets säsong av Paradise Hotel. Den senaste tiden har det pågått spekulationer kring om tjejerna fortfarande är vänner. Nu har Hanna gått ut på sociala medier och bekräftat bråket med Paulina.

Paradise hotel 2019 är i fullgång och årets säsong är minst sagt fylld med bråk och drama. Men bråken har fortsatt även efter att kamerorna slocknat. Paulina “Paow” Danielsson, 25, har återigen varit i drama efter inspelningen av Paradise hotel – den här gången med bästa vännen Hanna Bodelson, 21.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Paulina och Hanna blev snabbt vänner under årets Paradise hotel och har även synts tillsammans mycket på sociala medier. Men nu har det pågått stora spekulationer på sociala medier kring vad som har hänt mellan tjejerna, då de slutat synas tillsammans och även slutat följa varandra på Instagram. Tystnaden har gjort följarna upprörda och de har krävt svar på vad som är orsaken till att vännerna brutit upp.

Hannas ord om bråket

Efter att Hanna Bodelson dagligen mottagit flera frågor från hennes följarna kring vad som har hänt har hon nu gått ut på Instagram story och bekräftat att hon och Paulina hamnat i bråk.

“Mitt och Paulinas bråk? 100 frågor om varför vi inte umgåtts, varför vi inte följer varandra osv. JA vi har varit ovänner. Vi har bråkat och varit oense om saker. Så vi har inte umgåtts eller pratat på två veckor”, skriver Hanna på Instagram.

Orsaken till varför Paulina och Hanna började bråka är fortfarande oklar, men tjejerna ska nu ha löst bråket och är vänner igen.

“Men det är löst nu. Och varför vi inte svarat på någon fråga är för att vi har velat visa respekt för varandra och inte velat förstora någonting. Alla vänner bråkar och diskuterar om saker någongång, det gör ni med”, fortsätter Hanna på Instagram.

LÄS MER:Paows tuffa kamp efter inspelningarna av Paradise hotel 2019

LÄS MER:Hanna Bodelsons tårar efter sveket i Paradise hotel

LÄS MER: Paradise hotel 2019: Så mycket tjänar alla deltagare – spana in Paows lön

FOTO: Fredrik/FICTIONAL ROOM/Viafree

FRÅN FÖRSTASIDAN