Hanna Bodelson i tårar efter Sebastian Månssons ord - grät i tre dagar

Hanna Bodelson i tårar efter Sebastian Månssons ord - grät i tre dagar

Hanna Bodelson och Sebastian Månsson var länge osäkra på varandras känslor inne i Paradise hotel.
I Paradise hotel-podden berättar Hanna nu om tårarna som kom när hon såg på programmet i efterhand.
– Jag grät i tre dagar, berättar hon.
Här är alla deltagare i Paradise Hotel
Slå på ljud

Paradise hotel 2020 är i full gång och årets säsong slutar aldrig att förvåna. Ikväll lämnas bland annat både tittare och deltagare i chock efter att en av deltagarna väljer att lämna hotellet självmant. Det är nämligen Hanna Bodelson som väljer att lämna efter en minst sagt tuff tid inne i huset.

Under hennes tid i paradiset hann hon komma extra nära Sebastian Månsson, och i synken kommer det fram att deras relation var en bidragande faktor till att hon tillsist beslutade sig för att packa sina väskor och åka hem.

– Kalla mig en fegis om ni vill men jag är livrädd över att bli sårad av andra människor. Jag har blivit det en gång och jag tänker inte tillåta mig själv att bli det igen, säger hon innan hon fortsätter:

– Det jag är rädd för om jag skulle stanna kvar är att vi skulle svika varandra framöver och jag vill inte mista han som vän hemma i Sverige.

Även Sebastian kommenterar Hannas beslut.

– Till en början fattade jag inte varför Hanna valde att lämna, men samtidigt så vet jag ju att hon haft en väldigt känslomässig berg-och dalbana här inne. Så jag tror att hon ändå tog sin chans att lämna med huvudet högt, säger han.

I Paradise hotel-podden med Anna Pankova och Kristian Täljebad berättar hon nu om känslorna kring Sebastian, och tårarna som kom när hon såg avsnitten i efterhand.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Jag grät i tre dagar”

För tittarna har det länge varit självklart att Sebastian och Hanna har haft känslor för varandra, men för de har det inte varit lika enkelt att förstå. I podden berättar Hanna om svårigheten att skilja på sanning och osanning inne i huset.

– Där inne så är det svårt att lita på vad han säger. För jag såg ju inte hans synkar och jag visste ju inte det han sa där. Jag menar, det är klart att han säger till mig att jag kan lita på honom. Det hade ju vem som helst gjort, säger hon innan hon fortsätter:

– Men nu när jag såg synkarna i efterhand, jag började ju gråta nu när jag såg avsnittet. Jag tror jag grät i tre dagar.

Anledningen till att hon blev så känslomässigt tagen av att se vad Sebastian sa om henne och deras relation var helt enkelt för att det väckte gamla känslor.

– Inte att jag får tillbaka känslor, men det river ju upp gammalt för jag tyckte verkligen om honom där inne.

Hannas insikt efter relationen med Sebastian

Men även fast kärlekshistorien inte slutade som många hade hoppats på var den iallafall inte förgäves. I podden berättar Hanna att hon tagit med en stor lärdom efter allt som hände.

– Jag har ju tagit lärdom och det är ju att jag framöver, om jag träffar någon kille, kommer säga rakt ut att ”hej, jag tycker faktiskt om dig” istället för att bara gå till toaletten och gråta för att han inte vill ha mig.

LÄS OCKSÅ: Bekräftat: Nicole Falciani ny programledare för Paradise hotel

LÄS OCKSÅ: Paradise hotel- Mikki öppnar upp om den okända viktkampen

FOTO: Viafree

FRÅN FÖRSTASIDAN