Artikeln innehåller reklamlänkar

Hanna Bodelsons ärliga ord om relationen med Bachelor-Simon

Hanna Bodelson om relationen med bachelorn Simon Hermansson

Det har länge gått rykten om att Hanna Bodelson från Paradise hotel och Simon Hermansson från årets Bachelor dejtar.
Nu väljer Hanna att berätta sanningen om relationen.
– Vet att det spekuleras en hel del..., säger Hanna Bodelson till Hänt.
Bachelor Simons ärliga ord om Felix: ”Kände hat”
Slå på ljud

Realityprofilen Hanna Bodelson, 22, blev för många ett känt ansikte när hon i våras medverkade i Paradise hotel på TV3. Säsongen blev som tidigare år fylld med både bråk och drama – vilket fortsatte även efter kamerorna slocknat.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Under Paradise hotel blev Hanna Bodelson nära vän med Paulina ”Paow” Danielsson, 25, och de två syntes flitigt på varandras sociala medier efter att programmet hade sänts. Men efter ett tag började följarna spekulera i om de två vännerna bråkat. Anledningen var att de inte längre syntes ihop och hade avföljt varandra på Instagram.

Efter att Hanna dagligen fått motta flera frågor kring vännernas relation gick hon till slut ut på sin Instagram story och bekräftade bråket.

”Mitt och Paulinas bråk? 100 frågor om varför vi inte umgåtts, varför vi inte följer varandra osv. JA vi har varit ovänner. Vi har bråkat och varit oense om saker. Så vi har inte umgåtts eller pratat på två veckor”, skrev Hanna då på Instagram och fortsatte:

”Men det är löst nu. Och varför vi inte svarat på någon fråga är för att vi har velat visa respekt för varandra och inte velat förstora någonting. Alla vänner bråkar och diskuterar om saker någongång, det gör ni med”. 

Svarar på romansryktet med årets Bachelor

Nu har Hanna Bodelsons följare återigen börjat spekulera kring en av hennes relationer. På Instagram har realityprofilen nämligen kunnat ses tillsammans med ingen mindre än årets bachelor, Simon Hermansson, 29, vilket har fått många att undra ifall de är ett kärlekspar.

Nu väljer Hanna Bodelson att svara på romansryktena och för Hänt berättar hon sanningen om relationen med Bachelor-Simon.

– Jag och Simon är kollegor på Radioplay. Vi poddar på samma plattform, så det är så vi känner varandra, berättar Hanna till Hänt och fortsätter:

– Jag vet att det spekuleras en hel del, men vi två är vänner. Bara vänner.

Tidigare har Hanna Bodelson haft ett förhållande med 26-årige Daniel, som hon fick ett känslosamt möte med i nya säsongen av TV3-programmet Middag med mitt ex. Det forna paret var tillsammans ungefär i ett år.

– Jag är otroligt nervös faktiskt. Han var min stora kärlek, så det kommer vara mycket känslor, sa Hanna Bodelson inför middagen med exet i programmet.

Under middagen tas en rad obesvarade och tuffa frågor upp, som till sist får Hanna att brista ut i tårar.

– Jag har träffat killar efter vårt förhållande och jag har verkligen försökt ge det en chans, men du har sårat mig så pass mycket att det…, säger Hanna i programmet varpå Daniel svarar:

– Vadå, så jag har förstört så att du inte kan vara med andra?

– Ja, svarar Hanna då.

Det hela utvecklas till ett infekterat bråk mellan de två exen och när stormen lagt sig förklarar Hanna att hon inte längre kan se en framtid ihop med Daniel.

– Jättekul att prata med dig och reda ut saker, men du och jag passar nog bättre om vi inte har kontakt med varandra, säger hon till Daniel och lämnar inspelningen.

Middag med mitt ex sänds tisdagar 20.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

FOTO: TT/Karin Törnblom

FRÅN FÖRSTASIDAN