Hanna Alström är öppen för allt: "Hittills har jag träffat män – men man kan aldrig veta"

Hanna Alström är singel. Hittills har hon bara dejtat män – men erkänner nu att hon är öppen för allt. "Man kan aldrig veta."

Se hit alla tjejer som i tonåren smygfantiserade om den blonda skönheten Hanna Alström, 33, som spelade i tv-serierna Bert, Vita lögner och Nya Tider. Hänt träffar skådespelerskan på premiären av Kingsman: The Secret Service.

– Jag är singel… hittills har jag träffat män men man kan aldrig veta, avslöjar hon.

Hanna Alström är aktuell i biosuccén Kingsman: The Secret Service. Foto: All Over Press

Hanna Alström är aktuell i biosuccén Kingsman: The Secret Service. Foto: All Over Press

Hanna hade en lång relation med snyggingen Gustaf Skarsgård mellan 1999 och 2005, men sedan dess har inte kärleken gått på räls. Nu är Hanna öppen för nya dejter! Alström är aktuell som skandinavisk prinsessa i filmen Kingsman: The Secret Service som nu rullar på biograferna. För första gången spelar mot storstjärnor som Colin Firth och Samuel L. Jackson.

– Det känns jätteroligt. Vi spelade in för ett år sen så det är skönt nu att jag kan gå vidare. Jag är nöjd med min insats, berättar hon och säger vidare:

– Mitt bästa minne är när jag fick rollen. Jag var på ett hotellrum i London och hade precis kommit från USA. Jag var väldigt jetlaggad och det enda jag ville var att sova! Så när de ringde och sa att jag fått rollen sa jag “tack gud, nu somnar jag” och bara gick och sov…

Kanske leder rollen som prinsessa till större roller för svenskan – och när man är poppis brukar ju friare börja svansa efter. Så nu gäller det att nappa skådespelerskan innan någon annan bjuder upp till brudvals.

Andra gillar också:

15 saker bara du som är lantis känner igen

17 gånger vi insåg att Charlie Hunnam skulle vara en bättre Mr Grey

17 saker som du bara fattar om du är en kort tjej

SENASTE NYTT!