TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Händelsen som får Sanna Nielsen att tappa hakan i Nyhetsmorgon

28 nov, 2018 
Lina Arvidsson
Sanna Nielsen i Nyhetsmorgon med Soraya Lavasani och Jesper Börjesson
Sanna Nielsen besökte under tisdagen TV4:s Nyhetsmorgon för att prata om sin nya show med Soraya Lavasani och Jesper Börjesson. Men i hemlighet hade programledarna planerat en överraskning åt Sanna Nielsen.
Annons

Sanna Nielsen fyllde igår 34 år och besökte under morgonen TV4:s Nyhetsmorgon för att berätta om sin nya show Mitt Sanna jag som kommer att ha premiär på Hamburger Börs i Stockholm den 25 januari.

Under sitt besök på Nyhetsmorgon fick Sanna Nielsen sig en överraskning. När hon sitter i morgonsoffan med Nyhetsmorgons programledare Soraya Lavasani och Jesper Börjesson och pratar om sin nya show händer det.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi vet att du bjuder på lite överraskningar i showen. Vi tänkte att vi på Nyhetsmorgon måste ju också bjuda på en överraskning för du fyller ju år. Grattis!, säger Soraya Lavasani och hämtar en stor blombukett som varit gömd bakom soffan i studion.

En fanfar spelar och Sanna Nielsen blir mycket glad och överraskad när hon tar emot blombuketten.

– Tusen tack! Vad fina ni är, säger hon och kramas om av programledarna.

– Vi tyckte att det var väldigt fint av dig att komma just idag på födelsedagen, säger Soraya Lavasani.

Annons

– Jag kan inte fira min födelsedag på ett bättre sätt än det här, säger Sanna Nielsen.

Sanna glömmer hur mycket hon fyller

När Sanna Nielsen sedan får frågan om hur mycket hon fyller måste hon tänka efter en stund.

– 22 va? skojar Jesper Börjesson.

– Nej, man ska vara stolt över sin ålder, menar Soraya Lavasani.

Sanna Nielsen har varit programledare för Allsång på Skansen sedan 2016 och blivit mycket populär. När Sanna gästade Skavlan i början av november berättade hon att hon kollapsade under sin första säsong som programledare för Allsång på Skansen.

– Jag kände att jag inte hade någon kraft, inga muskler, ingenting. Så jag ramlade rakt ner på golvet och blev liggandes där, berättade Sanna Nielsen i Skavlan i SVT.

Hon fortsatte:

– Jag blev chockad först så jag börjar storgråta, och några minuter senare började jag spy. Det slutade aldrig och rummet snurrade, och jag hann tänka ”Vad är det som händer? Kommer jag att dö nu?”

Läkarna kunde senare konstatera att Sanna Nielsen drabbats av ett virus på balansnerven.

FOTO: TV4

Annons