LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mystiska killen med Bianca Ingrosso – se bilden här

03 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso
I helgen gick Lollapalooza av stapeln på Gärdet i Stockholm och det fullkomligt kryllade av festande kändisar och influencers. Någon som verkade ha extra roligt var Bianca Ingrosso, som på en bild syns krama en mystisk, mörkhårig man.
Men vem är egentligen denna mörka, långa främling?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso talar ut om sorgen: ”Största misstaget”Brand logo
Bianca Ingrosso talar ut om sorgen: ”Största misstaget”

I helgen gick musikfestivalen Lollapalooza av stapeln på Gärdet i Stockholm. Under festivalen intog flera älskade och välkända artister scenen, bland annat Zara Larsson, Viktor Leksell, Travis Scott och Mando Diao. 70 000 människor vallfärdade till Gärdet för att festa loss och njuta av musiken. På plats var även en hel del kändisar och influencers, som minglade och dansade till artisterna som avlöste varandra.

Någon som hade riktigt roligt under festivalen var Bianca Ingrosso, som la upp generöst med bilder på sin Instagram.

Bianca Ingrossos intima kram med den mystiske mannen

På festivalen stod Bianca långt fram i publikhavet under Zara Larssons konsert. Men hon var inte ensam – i en video som Bianca publicerat i sin Instagram-händelse står hon och kramar en mörkhårig kille som står vänd från kameran.

Den mystiske killen har fått internet att bubbla av rykten. Alla vill ha fatt i den brunlockiga mannens identiet.

Screenshot från Bianca Ingrossos Instagram-händelse

Teorierna om den mystiske mannens identitet

Rykten har börjar cirkulera om att det kan vara Lucas Armando Feola – en nära vän till Bianca som ofta dyker upp i hennes sociala medier. För två år sedan fick Bianca starka reaktioner när hon i en vlogg på sin Youtubekanal tog med ett klipp där hon och Lucas låg på golvet tätt hopslingrade samtidigt som de möttes i en kyss.

– Det är den äckligaste videon jag har sett i hela mitt liv. Grejen är att jag och Lucas har en grej att typ hångla när vi är fulla och det är jättesjukt. Och jag blir så äcklad. Alltså vi vaknade upp ensamma hos mig dagen efter det här kelandet hände. Du vet när vi låg och ålade oss, Lucas? Vi låg bredvid varandra i sängen och bara kollade på varandra, sa Bianca om videon innan klippet spelades upp.

Om det faktiskt var Lucas Armando Feola som Bianca stod och myste med på Lollapalooza är inte bekräftat. Men han är onekligen lik.


Hänt har sökt Lucas Armando Feola för en kommentar.


Annons