Han är nya killen i ”Bachelor”: ”Sex är jätteviktigt”

Årets ”Bachelor”-man heter Niclas Lij, är 32 år och kommer från Stockholm.

I kvällens avsnitt av Idol avslöjades det vem är den nya killen i Bachelor. Han heter Niclas Lij, 32.  När Hänt träffar honom innan kvällens ”Idol” säger han att det känns riktigt bra att vara årets ”Bachelor”, och känner meddelar samtidigt han känner ett stort ansvar.

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

– Det känns hedrande, väldigt smickrande att jag fick chansen. Men jag känner också stort ansvar, säger Niclas Lij och fortsätter.

– TV4 vill att det ska vara på riktigt, att jag ska hitta kärleken – och det vill jag också. Jag vill inte göra nån beskviken, och inte mig själv besviken.

Var det därför du sökte för att hitta kärleken?

– Ja, exakt. Jag blev tillfrågad att vara med. När den chansen dök upp. Det är självklart att jag ska vara med. Sen blev jag lite nojig inför castingen. Så då fick jag lite kalla fötter och sa till TV4 att jag inte vågade, eller jag skyllde på jobb, säger han.

Han fick tillslut med på att träffa TV4 för att ”bolla lite”.

– När jag träffade dom så sa jag att jag ville göra det här på riktigt. Jag vill träffa kärleken på riktigt och att TV4 skulle skicka bra tjejer på riktigt, potentiella partners.

Han fick dock inte vara med och välja tjejer.

– Jag fick däremot sitta och ”rejta” tjejer för att det skulle bli så bra som möjligt.

”Bachelor” brukar innebära big time drama, och årets säsong lär inte vara annorlunda.

– Det har hänt massa drama, det har varit lite skandaler och bråk mellan tjejerna.

Niclas berättar att det aldrig varit så mycket hångel någonsin i ”Bachelor” som i årets säsong. Men sex då? Det brukar vara en viktig ingrediens både en relation – och i ”Bachelor”. Niclas hävdar dock att han höll sig ifrån det under programmet, men att är jätteviktigt generellt.

– Sexet är jätteviktigt!

Av: Joakim Almén och Jonna Friberg Wennerberg

Senaste nytt