LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hampus Nessvold om kärlekslivet – därför håller han sin flickvän hemlig

07 jun, 2024 
Förra året kunde Hänt avslöja att Hampus Nessvold har flickvän.
Men sedan dess har man knappt sett röken av henne.
– Det är ett gemensamt beslut att hålla henne privat, säger Hampus till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sjukaste köpet på fyllan – fem snabba med Hampus NessvoldBrand logo
Sjukaste köpet på fyllan – fem snabba med Hampus Nessvold

Hampus Nessvold, 28, har många järn i elden. I sommar befinner han sig på Sundspärlan i Helsingborg tillsammans med Eva Rydberg, 80, och showen Ett resande teatersällskap.

– Jag kollade ju mycket på de här pjäserna och farserna när jag var liten. Så det lilla barnet i mig är ju överlycklig över att få stå på samma scen, säger Hampus till Hänt och tillägger:

– Så ja, jag sa ja på studs i telefon när Eva ringde.

Då är det premiär för Terese i kassan säsong 2

Utöver det så driver ju Hampus också podden Skäringer & Nessvold tillsammans med Mia Skäringer, 47. Podden är väldigt framgångsrik och något som kanske inte så många visste är att Hampus och Mia är bästa vänner.

– Ja eftersom hon är en av mina bästa vänner blir det väldigt enkelt. Hade man gjort det med någon annan hade man kanske känt "åh nej nu måste jag podda, nu måste jag leverera". Men vi kan ju mötas i vilket tillstånd som helst, det gör det väldigt lätt. Väldigt kravlöst och enkelt.

Annons

Men Hampus är ju även mannen bakom SVT-succén Terese i kassan. Där spelar han den galne kassörskan ”Terese” som tror sig veta bäst hela tiden eftersom hon jobbat i kassan så fasligt länge.

Nu är det även dags för säsong två att ha premiär på SVT och ingen är gladare än Hampus för det.

– Ja det är jättekul!, säger han till Hänt.

Därför vill Hampus Nessvold hålla flickvännen hemlig

Men något som de flesta undrar över när det gäller Hampus är hur det står till på kärleksfronten. Förra året kunde Hänt avslöja att han hade en flickvän och paret kilar stadigt än idag.

– Det går bra tack, det rullar på för oss. Hon kommer vara med mig nere i Helsingborg och så har vi en sommar här nere tillsammans. Vi har fått ett litet hem som vi kommer husera i hela sommaren. Så det blir faktiskt mysigt!

Gillar hon fars?

– Ja men hon är väldigt engagerad i allt jag gör skulle jag säga. Hon läser plikttroget repliker mot mig och hon är med och bollar fram saker, så hon är väldigt involverad.

Annons

Flickvännen heter Ellen men hon håller sig gärna utanför rampljuset och är inte alls avundsjuk på Hampus jobb som skådis.

– Nej gud nej! Hon är så långt ifrån den här världen man kan komma, men hon tycker det är kul på håll, svarar Hampus och skrattar.

Hampus berättar vidare varför han och Ellen inte syns tillsammans särskilt ofta:

– Nej jag tror att det är något gemensamt beslut. Hon är inte så intresserad och jag går ju inte på så mycket galor och premiärer heller, men det skulle hon aldrig vilja följa med på om jag hade frågat henne. Hon jobbar ju i vården så hon hade nog inte velat bli något ansikte som folk känner igen, säger Hampus till Hänt och fortsätter:

– Så det är ett gemensamt beslut att hålla henne privat.

Idag bor Hampus och Ellen i en lägenhet på Kungsholmen i Stockholm, där de nyligen flyttat in.

– Allt är så nytt, främmande och pirrigt! Jag njuter så mycket!, säger han i sin podd.

FOTO: Karin Törnblom/TT, SVT Play

Annons