ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hampus Hedström syns med Anders Pihlblad efter Let’s dance

19 jul, 2023 
Moa Risberg
Hampus Hedström
Hampus Hedström vann i våras Lets Dance tillsammans med Ines.
Efter vinsten i programmet har han synts allt mindre i rutan.
Nu syns han på röda mattan igen – tillsammans med TV4-profilen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här släpper vinnaren av Let's Dance 2023 lossBrand logo
Här släpper vinnaren av Let's Dance 2023 loss

Komikern Hampus Hedström slog igenom på Youtube redan som ung. Nyligen deltog han i succéprogrammet Let's Dance där han tävlade tillsammans med Ines.

Paret tog sig hela vägen till final i danstävlingen. I finalen mötte paret den nyblivna mamman Charlotte Kalla och hennes danspartner Tobias Karlsson.

Hampus och Ines dansade hem segern efter den hårda duellen mot Kalla och Tobias. Paret fick sedan ta emot den ärofyllda Let's Dance-trofén utformad som en ”Glassko” som delas ut varje år till vinnarna av programmet i TV4.

Hampus Hedström har hållit sig undan efter vinsten i Let's Dance

Efter succén och vinsten i programmet har Hampus hållit sig undan från rampljuset. Han har varit väldigt hemlighetsfull på sina sociala medier med att dela med sig om sitt liv efter Let's dance vinsten.

Hampus har också synts mindre i offentliga sammanhang efter vårens framgångssaga i danstävlingen. Men nu träder han fram från skuggan.

Annons

Det var nämligen på premiären av den nya Barbie filmen som Hänt kunde skymta komikern och danskungen på röda mattan tillsammans med en lite otippad TV4-profil.

Hampus Hedström syns på röda mattan med Anders Pihlblad

Mannen som Hampus gick tillsammans med på röda mattan var ingen mindre än programledaren Anders Pihlblad, som vi kan se i Nyhetsmorgon.

När Hänt frågar om hur det kommer sig att Hampus och Anders går tillsammans svarar de:

– Vi ska ju hitta på någon historia här, men det är ju inte roligare än att vi stod bredvid varandra i kön, och så hamnade vi här nu och då tänkte vi då tar vi bild ihop, säger Hampus.

Anders flikar in att de känner varandra sedan tidigare.

– Vi har ju träffats förr, du har ju gästat mig i Nyhetsmorgon och vi syns ju på gymmet ibland, säger Anders.

Anders Pihlblad och Hampus Hedström
Anders Pihlblad och Hampus Hedström på premiären av Barbie.

De flikar även in skämtsamt att de nu efter premiären av filmen är bästisar, och att Hampus enbart gick på röda mattan med Anders för att få synas mer i Nyhetsmorgon. Då ger Anders den fina komplimangen till Hampus.

– Hampus skulle bli en bättre Nyhetsmorgon-programledare än vad jag skulle vara som dansör, säger Anders och avslutar intervjun.

FOTO: Hänt

Annons