LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Håkan Hellström spelar fotboll i division 5: "Han är en vanlig gubbe i laget"

23 apr, 2015 
AvElisabeth Andersson
Att Håkan Hellström är en stor fotbollsfantast kommer kanske inte som någon överraskning. Nu har Göteborgs stolthet även börjat spela själv, i division fem-laget FC Linné.
Annons

Håkan Hellström, 41, är en inbiten GAIS-supporter och spelade för klubben tills han var 15. Nu har pophjälten gjort fotbollscomeback – i ett annat lag. Han har värvats av division fem-laget FC Linné, enligt tidningen Gaffa som var först ut med att rapportera nyheten.

Göteborgssonen gör fotbollscomeback. Foto: IBL
Göteborgssonen gör fotbollscomeback. Foto: IBL

– Jag har snackat med Håkan själv om detta. Han vill hålla låg profil med det här, inte göra en stor grej av det. Och vi respekterar honom. Men jag kan bekräfta att han spelar med vårt lag, säger Jesper Strand, som spelar forward i laget, till GT.

På FC Linnés hemsida finns Håkan Hellström med i truppförteckningen. Han står listad som back och har hittills spelat två matcher.

– Han är en vanlig gubbe i laget. Så är det bara. Han är som vilken annan spelare som helst, säger Jesper Strand.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons