TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Håkan Hallins nya relationsbesked – 8 år efter kärlekskraschen

10 aug, 2019 
AvAngelica Jaako Billenman
Håkan Hallins nya kärleksbesked
Håkan ”Färjan-Håkan” Hallin har varit singel en längre period och istället fokuserat på karriären. Nu kommer han med ett glädjande kärleksbesked.
Annons
Biggest loser-Pischas kärlekslycka – orden efter förlovningenBrand logo
Biggest loser-Pischas kärlekslycka – orden efter förlovningen

Den före detta reality-profilen Håkan Hallin, 50, mer känd som ”Färjan-Håkan”, lämnade Sverige för snart 10 år sedan för att flytta till Thailand där han startade en restaurangverksamhet i Phuket. Han är känd för svenska folket efter sin medverkan i programmen Baren, Färjan och Håkans bar.

I en intervju med Extra berättar Håkan Hallin att han numera har lagt ner restaurangverksamheten för att istället fokusera på andra projekt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är sämre tider och det är svårt att överleva året runt. Men jag har ett nytt projekt på gång. Vi har rekat i tre månader och blir detta bra så kan det bli jättebra, säger han till tidningen.

Färjan-Håkans nya kärleksbesked

2011 avslöjade Hänt Extra att Håkans dåvarande flickvän var gift med en annan man. Håkan Hallin chockades av uppgifterna och bara veckor senare tog det slut mellan dem.

Sedan dess har Håkan dejtat runt lite men inte haft några mer seriösa förhållanden, men nu ser det ut att bli ändring på den fronten. Nu avslöjar nämligen den 50-årige forne tv-profilen att det ser ljust ut på kärleksfronten.

Annons

– Jag dejtade faktiskt en tjej i vintras och vi ska ses när vi båda ska till Cypern, så i september ska det dejtas, säger han och förklarar:

– Jag har inte haft så bråttom att hitta någon tjej utan det har fått ta den tid det tar. Men jag längtar verkligen. Det känns som att det är en nystart för mig i livet, det känns som att jag har bestämt mig för att göra något nytt och det ligger rätt i tiden.

Det verkar alltså som att en hel del spännande saker finns runt hörnet för Håkan Hallins del och han menar att han inte längre är den person som svenska folket fick lära känna i tv-rutan för ett decennium sedan.

– Jag har förändrats, Färjan-Håkan är död, kvar är den här gamla gubben och jag är redo för förändring, säger han till Extra.

FOTO: Patrik Österberg/TT

Annons