LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Håkan Hallin längtar efter kärlek: "Svårt att hitta en trevlig dam"

15 aug, 2015 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Håkan Hallin är en mästare på att blanda drinkar. I kärlekslivet går det däremot sämre.
Annons

Genom sin medverkan i dokusåporna “Baren” och “Färjan” fick Håkan Hallin, 46, stort genomslag som den snacksalige drinkmästaren med glimten i ögat. Sedan dess har han synts i “Håkans Bar” där tittarna fick följa bartendern när han startade den bar som han driver i dag på Phuket i Thailand dit han flyttade 2010.

För närvarande är Håkan Hallin i Sverige för att fira moderns 70-årsdag. Han hinner också med att göra ett stopp på galapremiären av filmen “Southpaw” på Biograf Park i Stockholm.

– Hade inte mamma fyllt år hade jag varit fullt upptagen med att rodda med min nya bar i Kamala på norra Phuket dit jag flyttar från Patong, berättar han för tidningen Hänt i Veckan.

Håkan Hallin i sin bar på Phuket. Foto: Sofia Hadjipetri Glantz
Håkan Hallin i sin bar på Phuket. Foto: Privat

Den blomstrande affärsverksamheten matchas dock av ett stillastående kärleksliv. Håkan Hallin har sonen Marcus, 14, från ett tidigare förhållande men de senaste fem åren har bartendern levt som singel.

– Det är som det är. Visst har jag dejtat men inte seriöst. Jag faller oftast inte för asiatiska tjejer. Sedan är det svårt med språket, att förmedla de rätta vibbarna.

– Jag saknar någon att dela vardagen med. Det är svårt att hitta en trevlig dam.

Läs mer:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons