TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Håkan Hallin är alkoholist: "Man börjar inse sina problem när man kommer hem med blåmärken och minnesluckor"

05 feb, 2015 
AvAngelica Jaako Billenman
Håkan Hallin är öppen med sina alkoholproblem och berättar att det ibland har gått illa. "Man börjar inse sina problem när man kommer hem med blåmärken och minnesluckor."
Annons

Under det första av avsnittet “Realitystjärnorna på godset” gjorde Färjan-Håkan Hallin, 46, ett utlämnande avslöjande.

– Jag är alkoholist.

Håkan som driver en bar i thailändska Phuket är öppenhjärtig om missbruket när Hänt Extra når honom:

– Jag har alltid vetat om mina alkoholproblem, men inte brytt mig då jag jobbat som bartender, säger Håkan som förklarar att det stundtals är jobbigt att arbeta i en miljö med mycket sprit:

– Det försvårar att hålla sig nykter helt klart, helst hade jag velat jobba inom samma bransch fast utan alkohol. Att bli bemött av fulla människor när man själv är nykter skrämmer mig, det är som att se sig själv i spegeln.

Foto: IBL
Foto: IBL

I Realitystjärnorna på godset ses ändå Håkan dricka vilket förvånar de övriga deltagarna. Håkan förklarar att han kan hantera spriten så länge han mår bra och att han bara dricker ibland.

Annons

För Hänt Extra säger han att han går på Anonyma Alkoholisters möten i Thailand.

– Jag har gått på några AA-möten här i Phuket och det ger mig styrka varje gång, men som sagt så är det lätt att smaka en drink när man jobbar, en gäst vill bjuda, polarna kommer ner och så vidare. Jag kan ha det jävligt jobbigt ibland, säger han.

– Man börjar inse sina problem när man kommer hem med blåmärken och minnesluckor. När man helt tappar omdömet är det lätt att det kan gå mycket illa…

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons