Håkan Dahlby är säker: "Let's Dance är uppgjort från början till slut"

Håkan Dahlby anklagar TV4 för att ha riggat "Let´s Dance". Nu slår Tony Irving tillbaka och kallar påståendet för en förolämpning.

Håkan Dahlby, 50, har kammat hem framgångar i sportskytte, men när det gäller dans träffar han inte riktigt mitt i prick. 2003 deltog han i dansprogrammet “Let’s Dance” och i femte avsnittet åkte han ut, något som lämnade en bitter eftersmak.

Nu anklagar han TV4 för att ha riggat showen.

– Det är fingerat allting från början. Från början till slut så är det uppgjort. Absolut, säger han till Expressen.

Håkan Dahlby åkte ut i femte avsnittet.

Håkan Dahlby åkte ut i femte avsnittet.

Håkan fortsätter:

– Jag hade velat att Oscar Zia skulle vunnit. Han kunde verkligen dansa. Men Maria Montazami? Hon är född med två vänsterfötter. Hon kunde inte dansa.

Sportskytten är också skeptisk till om tittarnas röster alls har någon betydelse.

– Klart de röstar. Men har du sett några resultat som offentliggörs? Nej. Ursäkta, TV4, säger han.

Tony Irving slår tillbaka mot Håkan Dahlbys anklagelser.

Tony Irving slår tillbaka mot Håkan Dahlbys anklagelser.

Tony Irving, 50, som är juryordförande i “Let’s Dance” tillbakavisar Håkan Dahlbys anklagelser å det bestämdaste.

– Vi i juryn är alla före detta toppen av internationella domare eller aktiva internationella domare inom vår idrott. Vi är precis lika fokuserade på att vår idrott ska vara på rätt sätt som Håkan är med sin. Det är en förolämpning att Håkan påstår att vi som jury i vår yrkesroll skulle vara styrda av någon yttre faktor i vår bedömning, säger Tony till Hänt i Veckan.

Tony säger vidare:

– Att Håkan inte är publikfavorit eller folkkär på samma sätt som de andra artisterna har inte med TV4 eller publiken att göra. Det har med hans egen fanbas att göra. Istället för att klaga över någonting som hände för tre år sedan, borde han ta en titt på alla andra deltagare och vara ärlig med sig själv att han inte presterade bra nog för att fånga domarnas hjärta och han fångade definitivt inte publikens hjärta. Men en dålig förlorare är alltid en dålig förlorare.

Foto: IBL

Senaste nytt