Artikeln innehåller reklamlänkar

Hailey Biebers svar till följarna – efter nya gravidryktet

Hailey Bieber svarar på gravidryktena.

Fansen trodde återigen att hon var gravid. Men för att undvika en ny hatstorm i stil med den hennes make Justin Bieber fick efter sitt aprilskämt i våras, så valde Hailey Bieber att vara övertydlig i sin dementi av ryktena.

Redan 2015 kom de första bilderna på artisten Justin Bieber, 25, och modellen Hailey Bieber (då Baldwin), 22. Då nekade båda två romansryktet och sa att de istället var väldigt goda vänner. Men året därefter var de definitivt mer än bara vänner då de sågs hångla loss på skådespelaren Leonardo DiCaprios, 44, nyårsfest på St. Barts.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Romansen varade dock inte så länge, och i en intervju avslöjade Hailey att deras unga ålder och respektive karriärer satte käppar i hjulen för kärleken.

Förlovade sig efter bara några veckor

Men trots en hel del romantiska hopp åt än det ena, än det andra hållet för Justin, så hittade han och Hailey till sist tillbaka till varandra. Paret började dejta igen under sommaren 2018 och förlovade sig efter bara ett par veckor.

Några månader senare ryktades det om att de även gift sig i smyg, vilket Justin slutligen bekräftade på sin Instagram i november. Strax därefter avslöjade Hailey, som är brorsdotter till skådespelaren Alec Baldwin, 61, att hon valt bort efternamnet Baldwin för makens efternamn.

Det hastiga beslutet att gifta sig så kort inpå förlovningen fick fansen att börja spekulera. Betydde det att Hailey var gravid? Men de spekulationerna slog fru Bieber hål på. I en intervju med Vogue i början av året gav nämligen Hailey klara besked om hur barnplanerna såg ut. Hon förklarade att det kommer dröja år innan de bildar familj.

Fansens starka kritik efter skämtet

Därför var det många som förvånades än mer när Justin plötsligt la upp en bild på ett ultraljud på sin Instagram måndagen den 1 april. Han följde dessutom upp den med en bild av hur Hailey satt och tog sig på magen under vad som såg ut att vara en läkarundersökning.

Det visade sig senare att bilderna var ett aprilskämt. Men skämtet gick inte alls hem hos fansen, som rasade över att Justin skojade om en graviditet. Kommentarsfältet fylldes  av argsinta kommentarer.

”Första april ska aldrig vara en dag där man skämtar om att vara gravid. Många familjer ber för ett barn eller sörjer efter att ha förlorat ett barn och en graviditet är inget skämt för dem”, skrev ett ilsket fan.

En annan fyllde indignerad i:

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)
”Jag har aldrig förstått nöjet i att skämta om ett människoliv”.

Fansen fick för sig att Hailey var gravid igen

Trots att så många fans upprördes av aprilskämtet så har gravidrykten återigen blossat upp. För en vecka sedan kommenterade Hailey nämligen en söt bild som väninnan Kylie Jenner, 21, lagt ut av hennes man Travis Scott, 28, och dottern Stormi, 1, med orden:

”Snälla sluta. Du gör mig så sugen på att skaffa bebis. Hon är den gulligaste”.

Detta tolkade Bieber-fansen genast som att Hailey var gravid. Plötsligt började det spekuleras vilt, både i kommentarsfältet under Kylies bild och på andra forum på nätet, om huruvida detta var Haileys mystiska sätt att berätta för dem att hon nu faktiskt väntar barn med Justin.

Normalt sett brukar Hailey ignorera alla knäppa kommentarer från fansen, men den här gången valde hon för omväxlingens skull att istället vara övertydlig i sitt svar. Hon skrev därför längre ner i Kylies kommentarsfält:

“Beundrar bara min väninnas vackra dotter. Det betyder inte att jag själv kommer att skaffa barn inom överskådlig framtid”.

Och ibland är det bra att vara övertydlig. För efter det klara beskedet dog diskussionen snabbt ut.

FOTO: TT/EDPI, TT/GICE/BACKGRID US, Instagram

SENASTE NYTT!