Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gynnings drömköp: "Kan inte tro att det är sant"

14 aug, 2018 
AvOla Brising
Carolina Gynning efter uppbrottet
Hon har haft det tufft efter skilsmässan från Alexander. Nu piggar Carolina Gynning upp sig med att köpa sin dröm.
Annons

Det har varit ett tufft år för Carolina Gynning, 39, hittills. I mars gick hon och kärleken Alexander Lydecker, 37, skilda vägar efter många år som ett par. Tillsammans har de döttrarna Alicia och Adele som de har delad vårdnad om. På sin blogg har Carolina Gynning flertalet gånger delat med sig av sina känslor och om sorgen kring deras separation.

För en månad sedan skrev hon till exempel både om hur jobbigt det var att tvingas vara ifrån döttrarna en vecka åt gången, men också att hon inte kände någon ork eller lust till att göra något:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag har blivit en tant eller så är jag inte klar med min sorg efter separationen…vad det än är så är det skönt/tråkigt på något sätt. Skönt att få vila, tråkigt att jag inte orkar gå ut och träffa människor”

Men ända sedan Carolina var 18 år gammal och besökte Ibiza första gången har hon älskat den spanska ön, och genom åren har hon så ofta hon kunnat besökt Ibiza, inte minst för att få inspiration till sin konst.

Annons

Och nu verkar hon ha hittat ett bra sätt både att pigga upp sig efter skilsmässan, skaffa sig mer inspiration till sitt konstnärliga skapande och dessutom i alla fall i längre perioder se till att orka träffa människor och göra saker. För i ett nytt blogginlägg berättar Carolina att hon har köpt en egen lägenhet på just favoritön Ibiza:

”Jag kan inte tro att det är sant men äntligen är det på riktigt. Jag har köpt mitt drömboende på mitt älskade Ibiza.”

Lägenheten hon köpt ligger på norra delen av ön, är på 70 kvm och har en stor terass.

”Där ska det bli värsta hippie oasen och jag ska hänga där med alla mina coola konstnärs vänner”, fortsätter Carolina.

I Expressen berättar hon att hon dessutom kommer att fly Sverige och fira sin 40-årsdag den 6 oktober i den nya lägenheten på Ibiza:

– Det blir verkligen en riktig 40-års fest på Ibiza. Det har jag redan planerat. Jag kom dit första gången när jag var 18 år, så det blir 22 år sen i oktober. Det är coolt.

LÄS OCKSÅ: 

Annons