ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Allt om Gustav Ovland – Familj, barn, partner, Stugdrömmar och Husdrömmar

01 feb, 2023 
Gustav Ovland
Sofias änglar-trion har fått tillökning av Gustav Ovland i Stugdrömmar.
Men vem är egentligen Gustav? Hänt har tagit ett snack med krögaren som slog igenom efter SVT:s Husdrömmar.
– Det roligaste var när någon skrev kärleksbrev på Likedin då kände jag att nej nu får det räcka, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistams framtids besked för Sofias änglar: ”Kommer aldrig läggas ner”Brand logo
Sofia Wistams framtids besked för Sofias änglar: ”Kommer aldrig läggas ner”

Det har blivit dags för premiären av det nya programmet Stugdrömmar. Sofias änglar-trion Johnnie Krigström, 49, Sofia Wistam, 56, och Mattias Särnholm, 53, tar sig nu an att göra om stugor runt om i landet och de har dessutom fått en helt ny kollega i det nya programmet.

Vem är Gustav Ovland som medverkar i Stugdrömmar?

Gustav Ovland är 40 år gammal men att han skulle arbeta med Sofia Wistam i ett nytt tv-program kunde han aldrig drömt om. Han är nämligen krögare och driver en restaurang och nattklubb i Skåne. Men efter sin medverkan i SVT:s Husdrömmar blev han ett välkänt ansikte för det svenska folket.

Plötsligt hörde ett produktionsbolag av sig och frågade om han ville medverka i det nya programmet Stugdrömmar. I en intervju med Hänt berättar nu Gustav om hur det var att spela in programmet med Sofia, Johnnie och Mattias.

Annons

– De har varit supersköna, väldigt välkomnande. Riktiga råproffs på tv och det tyckte jag var väldigt skönt. In och designa och den biten det ska bli skitroligt men när man inte har funderat på att vara programledare innan så vet man inte riktigt vad det innebär så då kändes det väldigt tryggt att ha med tre som hade gjort det ett bra tag tidigare, säger Gustav.

Märktes det för dig att du var ny i gruppen?

– Ja det är klart att de känner varandra innan och utan och det märker man. Men de var väldigt måna om att jag skulle få vara med och vara en i gänget.

Gustav Ovland om kärlekslivet – har han någon partner?

Men vem är då Gustav Ovland utanför tv-rutan. När det gäller det privata så är Gustav singel, däremot bor han inte ensam. Hunden Boris är nämligen alltid vid hans sida.

Annons

– Nej ingen partner. Det är jag och Boris som bygger och härjar. Han är en skön lirare som alltid är med.

Söker du någon partner?

– Springer jag på någon så blir det trevligt men jag är inte på jakt. Jag är inte så stressad. Jag har varit själv ett tag, det är väl farligt men då blir man ganska bra på det.

Efter att Gustav hade dykt upp i Husdrömmar regnade förfrågningarna och inviterna upp både från kvinnor och män, i alla åldrar.

– Jag blev lite överrumplad när jag gjorde Husdrömmar för det fick en väldans snurr, det avsnittet. Det är bara massa positivt från massa snälla människor.

– Det har varit mycket sånt, det roligaste var när någon skrev kärleksbrev på Likedin då kände jag att nej nu får det räcka. Det är väl fel kanal eller? Linkedin är väl för jobb? Men jag tyckt SVT var duktiga på att förbereda mig innan,

Hur får man dig på fall då?

– Det tar vi inte, säger Gustav och skrattar.

– Jag är nog gammeldags jag behöver nog bli blixtförälskad när jag ser någon. Jag tycker det är konstigt, jag har Instagram som en arbetsform. Det är inte det privata och det är inte där jag går ut och flörtar med folk. Jag gör inte detta för att jag ska skaffa en flickvän utan jag gör detta för mitt jobb. Så jag försöker hålla det lite så.

Gustav har inga egna barn men umgås gärna med sin systers barn.

Hur lång är Gustav Ovland?

Gustav är 176 centimeter lång.

Vad heter Gustav Ovland på Instagram?

Gustav har även ett Instagram-konto. På plattformen heter han starkelsefabrikenh och har i skrivande stund över 85 000 följare.

Stugdrömmar sänds onsdagar 20.00 på Kanal 5 och Discovery+

FOTO: Discovery+

Annons