LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gustav Mandelmanns stora ilska väcker reaktioner: ”Skam”

05 mar, 2024 
Det är ingen hemlighet att Gustav Mandelmann bryr sig mycket om djur. Nu tar han dessutom upp en kamp på sociala medier.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Maries framtidsbesked om Mandelmanns gård – så länge fortsätter deBrand logo
Maries framtidsbesked om Mandelmanns gård – så länge fortsätter de

Det folkkära paret Gustav Mandelmann, 58, och Marie Mandelmann, 59, blev bekanta för hela svenska folket med sitt egna tv-program Mandelmanns gård.

I programmet har tittarna kunnat följa paret och deras liv på deras kravmärkta gård Djupadal i Rörums socken i Skåne. Gården är självförsörjande och i flera säsonger har Gustav och Marie gett tips och tricks kring diverse trädgårdsbestyr.

Det är helt enkelt ingen hemlighet att djur och natur är något som Gustav håller kärt. Nu tar han dessutom upp en viktig kamp på sociala medier.

Annons

Gustav Mandelmann ryter ifrån efter jakten på lodjur

Det är i ett inlägg på Instagram som Gustav tar ställning till jakt på lodjur. Han tycker nämligen att djuren ska få leva i trygghet.

”Människan borde unna sig att låta toppredatorerna lodjur och varg vara helt fredade i skogen - de håller i taktpinnen för den biologiska mångfalden.”, skriver han bestämt.

Följarnas reaktioner på Gustav Mandelmanns ord: ”Skäms”

Inlägget väcker såklart stora reaktioner hos följarna som skriver av sig i kommentarsfältet. I skrivande stund är många som håller med, och andra håller inte med.

Annons

”Människan är det största hotet mot det mesta...”, skriver en följare.

”Klokt sagt av dig, dessa trofejakter på våra rovdjur är förödande och en skam för Sverige!”, uttrycker sig en annan.

”Skäms! Du har inte råkat ut för varg och lo ännu då de är för få där du bor. Sätt dig in lite i hur det är att hitta levande tamdjur i hagen som vargen tuggat på utan att döda.”, kommenterar en tredje.

”Vi människor är de största och själviska rovdjuren.”, tycker en fjärde.

FOTO: TV4Play

Annons