LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gunillas nya kärleksbesked – efter stora sveket från Bonde-Leif

18 apr, 2020 
Leif-Gunilla
Gunilla Lundkvists kärleksäventyr i Bonde söker fru - Jorden runt, slutade med att hon fick sig en rejäl diss av Leif Eriksson.
Men väl hemma i trapphuset i Sverige, visade sig mannen i hennes liv finnas vänandes på att få uttrycka sina känslor.
Annons
Bonde söker fru – Jorden runtBrand logo
Bonde söker fru – Jorden runt

När Gunilla Lundkvist skickade in sitt brev till avokado-bonden Leif Eriksson i Bonde söker fru – Jorden runt hoppades hon på att finna kärleken. Men jakten på att hitta någon att dela livet med gick inte riktigt som planerat för varken Leif eller Gunilla under programmets gång. Trots att Gunilla blev den sista brevskrivaren kvar på gården i Spanien visade det sig att Leif inte kände det där lilla extra för Gunilla, vilket resulterade i att hon åkte hem till Sverige. När Hänt pratar med Gunilla några månader efter inspelningen visar det sig att hon och Leifs har hållit i kontakten trots Leifs brutala diss i programmet.

– Vi har pratat några gånger efter att vi kom hem, säger Gunilla.

Kärlekslyckan efter inspelningarna

Men något mer än vänskap ser det inte ut att bli mellan dem, för Gunilla har nämligen funnit kärleken i någon annan.

– Jag har faktiskt en relation med en ungdomskärlek. Vi började på 80-talat, blev vi tillsammans och hänge ihop ett tag. Sen har vi varit vänner under hela livet.

Annons

Det var när Gunilla kom hem från inspelningarna i Spanien som hennes gamla flamma plötsligen kom förbi och ville ge den gamla relationen en ny chans.

– Han visste inte att jag var med i det här programmet. Men när jag kom hem så kom han förbi med en kvast blommor och frågade om vi inte kunde käka middag.

Tittar på programmet tillsammans

Gunilla och ungdomskärleken kände snabbt att gnistan mellan dem fanns kvar och inledde en relation på nytt. Att Gunilla hade letat efter kärleken i ett tv-program var inget som hennes nuvarande kärlek visste om men idag tittar de på programmet tillsammans.

– Han visste att jag hade varit i Spanien men inte vad jag gjorde där. Han tycker dock att det är lite roligt att sitta och titta på det nu, säger hon.

Leif avslöjar sina känslor i Bonde söker fru – Jorden runtBrand logo
Leif avslöjar sina känslor i Bonde söker fru – Jorden runt

Kärleken fanns i trappuppgången

När Gunilla begav sig till Leifs bondgård hade hon inte kunnat ana att kärleken fanns hemma i Sverige, vilket hon dock är tacksam för idag.

– Det är gött, vi kompletterar varandra och vi har känt varandra alltid. Det känns tryggt och det känns härligt, rolig och vi väntade väl bara på rätt tillfälle. Livet kom emellan men så blev det som det blev.

Inte nog med att mannen i hennes liv fanns i samma land som själv är bosatt i, så fanns han dessutom i samma byggnad.

– Vi bor faktiskt grannar…dörr i dörr. Så vi har det här våningsplanet för oss själva.

FOTO: TV4

Annons