TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gunillas kärleksbesked – efter samarbetet med TV-profilen: "Slår gnistor"

01 okt, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Gunilla Persson har varit utan kärleken i många år, trots att hon letat flitigt. Men nu verkar hennes kärleksliv tagit en vändning efter att hon börjat arbeta med Paradise hotel-vinnaren Sanel Dzubur – "Det slår gnistor", säger hon till Hänt.
Annons

Gunilla Persson, 58, har varit singel sedan hon klev in i rampljuset och “Svenska Hollywoodfruar”. För Hänt berättar hon att hon fortfarande är singel och att det inte är något man ändrar på i första taget.

– Jag är absolut singel, det måste till en verklig rejäl karl för att jag ska trilla dit, säger Gunilla Persson till Hänt.

Gunilla vill gärna ligga lågt med sitt kärleksliv och delar helst inte med sig av de mest kryddiga delarna.

– Hur det går med min kärlek är hemligt, det är saker på gång så det vill jag inte avslöja än, berättar hon.

Förra veckan var det premiär för hennes alldeles egna tv-serie “The Gunilla show” på Viafree. En serie hon gör tillsammans med ”Paradise hotel”-profilen Sanel Dzubur, 26, och känslorna Gunilla känner för Sanel är starka.

– Det var perfektion från börja, det var ”WOW vilken kille, här har vi ett kap”, säger hon.

Paret klickade från början och enligt Gunilla har det varit mer än bara jobb.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det var ju ett overkligt bra samarbete mellan oss, det slog gnistor. Vi pratar om relationer och spelar teater i tv-programmet.

Foto: TV3

Annons