LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gunilla Perssons utbrott i Biggest loser: ”Fruktansvärt sårad”

15 okt, 2018 
AvAgnethe Alm
Gunilla Perssons utbrott i Biggest loser VIP
Gunilla Perssons oro över att få lämna Biggest loser VIP leder till en ordentlig osämja mellan henne och Erik Hörstadius.
Annons

Det är ingen hemlighet att tv-profilen Gunilla Persson, 59, är en person som säger vad hon tycker och tänker. Det är något som de andra Biggest loser VIP-deltagarna får smaka på i kvällens avsnitt.

När invägningen närmar sig får deltagarna ett brev där det står att den som gått ner mest i vikt enväldigt får välja vem som ska lämna – och Gunilla Persson tror att det är hon som kommer bli utröstad.

Deltagarna spekulerar om att det är författaren Erik Hörstadius, 53, som verkar ha störst chans att få makten. Då tar Gunilla chansen att utnyttja situationen. Eftersom hon själv känner att hon inte ligger särskilt bra till går hon till Eriks rum för att be honom rösta kvar henne på slottet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag vill veta om du ska rösta ut mig eller inte, för att jag vill inte hållas på sträckbänken på det här viset. Jag har inte fått chansen att visa vad jag går för, säger Gunilla Persson till Erik i programmet.

Annons

Erik Hörstadius svarar med att han inte kan lova någonting. Han menar att han inte vill bli hatad av de andra deltagarna för att han skyddat Gunilla i en omröstning. Det han säger får Gunilla Persson att reagera starkt.

– Jag har väldigt, väldigt höga krav på en vän. Jag är den bästa vännen du kan få, totalt lojal. För att du ska vara min vän på riktigt måste du också vara lojal mot mig, och genom att inte kunna säga att ”ja, jag kommer att rösta så att du stannar kvar här på slottet” så känns det inte som du är min vän. För då tvekar du, säger hon och fortsätter:

– Du är ingen riktigt vän. Vet du varför du inte är en riktigt vän? Därför att du kommer vara i samma läge med Alexandra Zazzi, den unga Alexandra (Louthander, reds. anm.) och Pekka (Lindmark, reds. anm.) när de hotar dig sen. Det här är en tävling.

Gunilla stormar ut ur rummet, varpå Erik frågar om deras tidigare spirande vänskap nu är över eller om de kan fortsätta hålla vänskapen vid liv även om det inte blir som Gunilla vill.

Annons

– Nej, definitivt inte! Och hela svenska folket med mig, säger Gunilla.

Efter diskussionen ställer Gunilla Persson till en stor scen när hon möter de andra deltagarna.

– Erik har spelat ett spel mot mig och låtsas vara en vän. Jag är fruktansvärt sårad över vad Erik har gjort alltså. På det sätt han sa det också, så fult, säger hon i programmet.

De andra deltagarna förvånas av Gunillas plötsliga vändning.

– Varför får du sådana taggar utåt? frågar Pekka Lindmark.

Vid invägningen står det klart att Gunilla Persson inte är glad. När Erik försöker ge henne en high five drar hon sig hastigt bort från honom.

– Grattis Gunilla, du är safe, säger Erik.

– Safe from you, svarar Gunilla ilsket.

Erik Hörstadius märker hur tydligt det är att Gunilla inte tycker om honom.

– Det är bara att gilla läget, men jag kan nog tina upp henne så småningom, avslutar han.

Missa inte de senaste snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: TV4

Annons