TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Gunilla Perssons skräck – efter pojkvännens agerande

28 jul, 2020 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Gunilla Persson
Gunilla Persson väljer att bryta tystnaden om en skräckupplevelse hon hade med en pojkvän.
– Det är det värsta jag varit med om i mitt liv, säger Gunilla Persson
Annons
Allt om Gunilla PerssonBrand logo
Allt om Gunilla Persson

Hollywoodfrun Gunilla Persson, 61, har i över tio år visat upp sitt lyxliv i Los Angeles i TV3:s realityserie Svenska Hollywoodfruar. Där har dottern Erika, 17, funnits vid hennes sida – och så klart Gunillas mamma Iris.

Men trots de många åren i tv-rutan är det en grej tittarna aldrig fått se en glimt av; nämligen Gunilla Perssons kärleksliv.

Gunilla var gift med Stephen Linville mellan åren 1984-990, något år efter skilsmässan blev hon gravid och fick dottern Erika Persson. Vem som är den biologiska pappan har tv-frun aldrig avslöjat, däremot är det inte exmaken Stephen. Deras uppbrott var stormigt och de båda har efteråt gett sin version av åren tillsammans.

Nu bryter Gunilla tystnaden om sitt kärleksliv, på Instagram delar hon med sig av en intervju från Godkveldt Norge där hon pratar om en skräckminne från en tidigare relation, där hon hävdar att mannen ifråga försökte ta livet av henne.

Annons

Gunilla Persson: ”Höll på att bli mördad”

”Kanske finns anledningar till varför jag har så svårt att lita på en man”, skriver hon.

– En gång höll jag på att bli mördad på en dejt, det är det värsta jag varit med om i mitt liv, säger Gunilla Persson i början av klippet.

Gunilla säger i intervjun att det kan vara svårt att tro på, men hon hävdar att det har hänt på riktigt. Mannen var vid den tidpunkten hennes pojkvän och tv-frun kallar honom för “sin bättre hälft”.

Det hela ska ha skett när hon och mannen ifråga var ute på en hajk tillsammans i Colorado. Han ska ha tagit med sig Gunilla bort från stigen de gick på tills de kom fram till vad Gunilla menar var en ravin. För att komma över var de tvungna att hoppa mellan två klippor, och mellan dem var ett djupt stup.

Gunilla tror på kärleken

Mannen hoppade först, men när Gunilla hoppade insåg hon att han inte agerade som hon önskade.

– Sen skulle jag hoppa och han tog inte min hand!, säger hon och fortsätter:

Annons

– Jag lyckades ta mig över på egen hand, men hade jag missat så hade jag varit stendöd.

Huruvida relationen avslutades efter hajken eller senare framkommer inte i klippet. Det är dock tydligt att de inte har en relation i dagsläget.

I skrivande stund verkar det som att Gunilla Persson är singel, men hon har inte tappat hoppet om att en dag finna mannen i sitt liv. För en dryg vecka sedan sa hon så här i en intervju med Hänt:

– Jag tror på kärlek, och det kanske inte folk förstår riktigt. Jag skulle vara den bästa partnern – för rätt man.

FOTO: TT

Annons