Gunilla Perssons plötsliga avslöjande om förlovningen

Gunilla Perssons nya kärleksbesked efter oväntade romansen.

Hollywoodfrun Gunilla Perssons kärleksliv har länge varit ett mysterium.
Nu avslöjar hon sanningen om den tidigare förlovningen.
”Mannen är för länge sedan borta”, skriver hon.

Gunilla Persson, 61, är en av fruarna i det populära programmet Svenska Hollywoodfruar. Tillsammans med bland annat Maria Montazami och Elena Belle har man fått följa med i hennes lyxiga liv på andra sidan Atlanten och efter nio år i programmet är hon minst sagt en veteran. Med hennes starka karaktär och en vilja att alltid säga vad hon tycker och tänker är hon både älskad och hatad av många, vilket har lett till att hon har hamnat i bråk med de andra fruarna mer än en gång.

Men till skillnad från de andra fruarna i programmet har man aldrig fått veta så mycket om hennes kärleksliv. Nu avslöjar hon sanningen bakom den okända förlovningen.

Hemligheten om dotterns pappa

Gunilla lär vara öppen om det mesta, men är det något hon aldrig pratar om så är det om dottern Erika, 16, och vem som är hennes pappa. Trots alla år som människor och journalister har spekulerat i vem fadern är så är hon fortsatt tyst. Men i Viafrees intervjuprogram Svenska Hollywoodfruar – I fokus öppnade hon upp graviditeten med dottern och hur det var att bli gravid i, vad många anser, en sådan sen ålder.

Gunilla fick nämligen dottern bara några månader innan hon skulle fylla 44 år, och att bli mamma sent i livet är något hon ser som en gåva. Hon menar att hon redan hade testat på allt hon ville göra i livet och därmed kunde ge sitt allt till dottern utan att behöva känna att hon saknade eller missade någonting. Under intervjun nämner hon också att hon haft flera förhållanden i sina liv.

– Jag hade varit runt världen och haft många förhållanden, eller inte många men flera longterm och alltid varit tillsammans med en man, avslöjade hon.

Och när det kommer till kärlek i dagsläget berättar Hollywoodfrun att  hon var kär innan dottern föddes, men att hon inte känt några sådana känslor efter det och av hennes senaste inlägg på Instagram att döma känns det som att något där inte gick helt rätt.

Den stora sanningen

Det är i ett inlägg på Instagram som hon plötsligt tar upp hennes tidigare förlovning. Under en bild på sig själv iklädd en grön klänning och grön ögonskugga börjar hon med att berätta:

”En av mina favoritfärger – smaragdgrön. Jag har en smaragd ring från Tiffany & Co som jag alltid bär när jag är uppklädd.” 

Sedan kommer den oväntade vändningen.

”Det är en förlovningsring men mannen är för länge sedan borta. Kanske ska sluta ha den på vänsterhanden eftersom det ger ett sken om att jag är ”upptagen” hahaha”, avslöjar hon.

FOTO: TT