Gunilla Perssons panik – efter dottern Erikas nödsamtal

Gunilla Erika

Gunilla Perssons dotter Erika var ensam hemma i lyxhuset när hon hörde en inkräktare.
Hollywood-frun Gunilla Persson tvekade då inte en sekund – utan ställde sig på gasen och for hemåt.
”De som var inomhus hade dragna pistoler”, skriver hon på sin blogg.

YouPlaySinglePlayer video=”517,355,270490″ ap mute ]

Hollywood-frun Gunilla Persson snålar sällan med sina kärlekshyllningar till dottern Erika. Både i tv-programmet Svenska Hollywoodfruar och på hennes sociala medier brukar hon förklara hur mycket dottern betyder för henne. Nu har hon skrivit på sin blogg om en händelse som gjorde att hon fick panik – då hennes dotter ringde och var rädd för en inkräktare i deras lyxhus i Los Angeles.

”Hon var övertygad om att någon var i huset. Hon var ensam hemma med djuren och jag tror, om jag inte minns fel att mamma var pa sjukhuset. Jag var i Santa Monica och jag minns hur jag slängde mig i bilen medan jag hade Erika på linjen och ställde mig på gasen for att ta mig hemma fort som möjligt.”, skriver hon.

Tolv poliser kom till huset

Gunilla Persson ringde då polisen samtidigt som hon själv for i hög hastighet hemåt till sin rädda dotter.

”Naturligtvis ringde jag polisen och när jag val kom fram stod flera poliser utanför staketet, flera var i trädgården och sedan kom det fler och fler poliser. Det kom ska många poliser så att jag inte trodde inte mina ögon, att detta verkligen hände”.

Hon berättar vidare i inlägg att poliserna fick Erika ur huset medan de rekade efter inkräktaren.

Innan vi visste ordet av så fullständigt kryllade det med poliser och de som var inomhus hade dragna pistoler”, skriver Gunilla.

Hon tyckte själv att tolv poliser kändes lite extremt för fallet – men att hon fick en förklaring att det var nödvändigt.

”Jag frågade hur det kom sig att det var sa många poliser och en av dom svarade att när ett barn ar ensamt hemma och tror att någon inkräktare är i huset så prioriteras detta och man tar mycket allvarligt vid ett sådant nödläge.”, skriver hon på bloggen.

Gunillas ord efter händelsen

När Hänt kontaktar Gunilla berättar hon hur det känns nu.

– Det var inga inkräktare i huset. Erika var övertygad att hon hörde ljud i övervåningen.

Är du mer rädd nu när du lämnar din dotter ensam hemma?

– Jag är alltid orolig när jag lämnar Erika ensam hemma. Hon måste ju även hålla ett öga på mamma som nu är sängliggande, säger hon.

FOTO: PRIVAT/Gunilla Persson