Artikeln innehåller reklamlänkar

Gunilla Perssons oväntade ord till Elena Belle efter hånet

Elena Belle ber Gunilla Persson om ursäkt

Elena Belle gjorde ett ingrepp på sina händer eftersom att hon tyckte de såg ut att tillhöra Gunilla Persson. Nu ber hon om ursäkt för hånet och får snabbt svar från Gunilla.

Hollywoodfrun Gunilla Persson, 59, gör nu återigen entré i TV3:s succéprogram Svenska Hollywoodfruar. Kanalen gick tidigare i år ut med att hon för första gången på åtta säsonger inte längre skulle delta, vilket nu visar sig vara en kupp.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

I slutet av veckans avsnitt får man se hur fruarna Sofie Prydz, Anna Anka, Maria Montazami och Elena Belle chockas när någon kliver ut från en bil och överraskar mitt under middagen. Aftonbladet avslöjar nu att det är Gunilla som gör entré. Trots att man inte har fått se mer än fruarnas reaktioner avslöjar nu Elena att det kommer bli drama i nästa veckas avsnitt.

”Vill tacka några av fruarna för att ha försvarat mig i nästa avsnitt och ett speciellt tack till Gunilla som klargjorde varför jag gjorde som jag gjorde.” skriver hon på Instagram.

Hon förklarar att hon bara två veckor innan inspelningarna hade opererats på grund av komplikationer efter förlossningen då hon fick dottern Luna Belle, idag 1 år gammal.

”Jag kunde knappt gå i slutet på dagarna då vi spelade in. Så ni kan tänka er varför jag inte kunde bära Luna eller göra tränings aktiviteter. Sedan blir man kallad primadonna av Ankan och massa annat elakt.”

Tidigare i veckans avsnitt fick man se hur Elena gick till en klinik för att fixa till sina händer som hon ansåg såg ut att kunna tillhöra Gunilla. Nu ber hon om ursäkt för de hårda orden.

”Känner jag mig så dum mot Gunilla att jag sa så om hennes händer och ber om ursäkt för det. Jag har faktiskt aldrig sett hennes händer så jag menade inte det jag sa. det var så dumt. Sorry” skriver Elena.

Och Elenas ursäkt verkar godtas av Gunilla som även hon har lagt upp ett inlägg på sin Instagram.

”Oroa dig inte, jag är inte arg, jag älskar dig och vi ses snart” skriver Gunilla Persson.

Vill ni följa dramatiken i Svenska Hollywoodfruar sänds nästa avsnitt på tisdag klockan 21.00 på TV3.

Se fruarnas chock när Gunilla Persson kliver in här:

LÄS OCKSÅ: Gunilla Persson bryter tystnaden om Erikas okända far

LÄS OCKSÅ: Här är kändisarnas 6 favorithotell i Sverige

FOTO: Ibl, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN