LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gunilla Persson om kärlekslyckan: ”Det klickade direkt”

31 aug, 2019 
Gunilla Persson är glad och skrattar
Gunilla Persson har mött någon väldigt speciell i sitt liv. För Hänt berättar om om den norska mannen som hon nyss lärt känna. ”Jag tror på blixtförälskelser”, säger hon.
Annons
Gunilla Perssons tuffa beslut – efter mammans insjuknade: ”Illa”Brand logo
Gunilla Perssons tuffa beslut – efter mammans insjuknade: ”Illa”

Häromdagen hintade svenska hollywoodfrun Gunilla Persson, 60, om att hon träffat någon speciell. På sin blogg skriver hon hur hon efter ett pressevent gick vidare för festligheter med sina vänner – och det var då hon mötte den ”norska mannen”.

”Efter festligheterna så åt Siv (Cotton, även hon en Hollywoodfru reds anm.) och jag och Roxanne (Sivs nära kompis som hon kallar syster) middag på Strandvägen 1 där vi hela tiden var omsvärmade av fans, inklusive ett gäng från England.Därefter bar de iväg med nyvunna vänner (en norsk man som speciellt intresserade mig) till Noppes och Riche som vi stängde klockan 02.15)”, skriver hon på bloggen.

För Hänt berättar hon om vem mannen är. Gunilla Persson berättar även att hon och den nya förälskelsen har planer i helgen tillsammans.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Han heter Oskar. Det är det enda jag kan säga. Vi ska faktiskt gå på en kräftskiva imorgon. Då ska vi mumsa kräftor i gott sällskap, säger hon.

Annons

Bor han i Sverige?

– Han bor i Sverige, Norge och i Usa.

Gunilla Persson förälskad

Gunilla Persson säger att hon tror att det finns chans till att det kommer bli något seriöst mellan henne och Oskar.

– Jag har ju precis träffat honom, men jag kan säga att det sa klick.

Hur känns det då?

– Det känns bra. Jag tror på blixtförälskelser, nästan alla gånger i mitt liv som jag har blivit tillsammans med någon long term så att säga så har det varit blixtförälsker.

Så du tror detta är en sådan?

– De vet man aldrig, men just nu är det roligt att ha lite kul, säger hon.

Gunilla Perssons tidigare förhållanden

Gunilla har tidigare varit gift med amerikanaren Stephen Linville men de skilde sig 1990 efter sex års äktenskap. Därefter fick hon dottern Erika Persson, 17, med en ännu okänd man.

Annons