Gunilla Perssons nya kärlek försvunnen efter romansavslöjandet

Gunilla Perssons oro för Oskar

När Gunilla Persson var ute med sina vänner träffade hon Oskar, en man hon snabbt fattade tycke för. Nu har Oskar försvunnit och Svenska hollywoodfruar-profilen börjar bli orolig.

För en vecka sedan hintade Svenska hollywoodfruar-profilen Gunilla Persson, 60, om att hon träffat någon speciell. I ett inlägg på sin blogg skrev Gunilla att hon träffade mannen när hon var ute och festade med sina vänner i Stockholm.

”Därefter bar de iväg med nyvunna vänner (en norsk man som speciellt intresserade mig) till Noppes och Riche som vi stängde klockan 02.15)”, skrev Gunilla i inlägget.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

När Hänt träffade Gunilla Persson på en pressträff ett par dagar senare berättade hon mer om ”den norska mannen”.

– Han heter Oskar. Det är det enda jag kan säga. Vi ska faktiskt gå på en kräftskiva imorgon. Då ska vi mumsa kräftor i gott sällskap, sa hon vid tillfället.

Mannen som fångat Gunillas uppmärksamhet bor i Sverige, Norge och USA. Trots att Gunilla precis hade träffat honom hade hon stora förhoppningar på relationen.

– Det känns bra. Jag tror på blixtförälskelser, nästan alla gånger i mitt liv som jag har blivit tillsammans med någon long term så att säga så har det varit blixtförälskelser.

Gunilla Perssons nya kärlek Oskar är försvunnen

Endast en vecka efter att Gunilla berättat för sina följare om romansen verkar det som att Oskar har fått kalla fötter. I ett nytt inlägg på sin blogg berättar Svenska hollywoodfruar-profilen att han försvunnit.

”Oskar är försvunnen, helt spårlöst och röken efter honom har för länge sedan skingrats. Och lika bra var väl kanske det… men vem vet kanske det har hänt honom något”. 

Om Oskar inte hör av sig inom de närmsta dagarna kommer Gunilla Persson att bli mer seriös i sitt sökande efter honom. Men trots att det inte blev som hon hade tänkt sig hänger inte Gunilla läpp.

”Det känns skönt att veta att jag verkligen inte behöver en man för att vara lycklig. Tänk er vad handikappande det måste vara att hänga upp sin lycka på en man. Det kanske låter cyniskt men det känns så befriande att kunna säga att jag är och har varit lycklig en längre tid utan en man”, skriver Gunilla Persson.

Gunilla berättar även att hon är orolig över att bli helt ensam när dottern Erika flyttar ut om ett par år. Hon har därför hoppats på att ha en kärlek i sitt liv när dottern flyger ut ur huset – men nu verkar de planerna ha ändrats.

”Det känns som jag verkligen inte har tid att rada upp alla kandidaterna”, skriver Gunilla Persson.

FOTO: Stefan Mattsson/Aftonbladet/TT, Magnus Sundholm/Aftonbladet/TT