TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gunilla Perssons nya bild på mamma Iris får följarna att häpna

17 jul, 2020 
Gunilla Persson och Iris
Gunilla Persson uppdaterar flitigt sina Instagram-följare om sitt och familjens liv.
Nu hade hon delat med sig av en ny bild på sin mamma Iris som väcker starka reaktioner.
Annons
Allt om Gunilla PerssonBrand logo
Allt om Gunilla Persson

Gunilla Persson, 61, är en av profilerna som TV3-tittarna har fått följa år efter år i programmet Svenska Hollywoodfruar. Det var hela tio år sedan Gunilla för första gången syntes i programmet och hon har sedan dess varit en av de fruar som gjort allra mest avtryck.

Gunillas oro för Iris hälsa

Förutom att följa med i Gunillas liv under säsongernas gång så har tittarna även fått se glimtar av dottern Erika Perssons liv i Los Angeles. Gunilla har uppfostrat dottern på egen hand och de har alltid bott i USA. Även Gunillas mamma Iris, 94, har flertal gånger synts i tv-programmet. Tittarna har även fått se Gunilla hamna i konflikt med mammans skötare under programmets gång.

Iris hälsa är ett ämne som Gunilla ofta tar upp i sina sociala medier. Mamman har flertal gånger färdats in och ut från sjukhus med allt från urinvägsinfektion till blodförgiftning och Gunilla har fruktat att mammans liv är påväg mot slutet.

Annons

Nyligen märkte Gunilla att Iris plötsligt slutade att prata, vilket oroade henne rejält. Hon tog därför med sin mamma till sjukhuset, trots att hon tidigare bestämt sig för att Iris inte skulle besöka sjukhus under pandemin. Iris hade då drabbats av en kraftig urinvägsinfektion och tvingades åka till sjukhuset med ambulans.

Följarna häpnar efter nya bilden

Sedan dess har Gunilla publicerat flertal bilder med sin mamma och att bandet mellan dem är starkt står inget tvivel om. Härom dagen delade Gunilla med sig av en bild på sig och Iris från yngre dar.

”Mommy and me, New York City 1988 – älskade pappa tog fotot – vi var tillsammans som mycket vi kunde, vi tre till 1998 då pappa gick till Jesus”, skriver Gunilla till bilden.

Bilden visade sig snabbt få följarna att reagera, de ansåg nämligen att mamman och dottern var väldigt lika.

”Att tre generationer kan bli så otroligt lika varann. Att se dig som barn var som att se Erika i samma ålder. Vackra kvinnor alla tre”, skriver en följare.

Annons

Det är uppenbart att du har ärvt din skönhet av din mor”, skriver en annan.

Likheten med Erika Persson

Inte nog med att följarna anser att Gunilla och Iris är lika varandra, så har även Erikas likhet med Gunilla varit ett omtalat ämne. Det var när Gunilla tidigare i år publicerade en äldre bild på sig själv som följarna la märke till likheten.

Erika är dig uppe i dagen din soulmate verkligen. Grattis till dig med Gunilla du är en fantastisk mamma och en underbar dotter till din mamma”, skrev då en följare.

FOTO: Thomas Engström/TT/Karin Törnblom/TT

Annons