TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gunilla Perssons bild chockar följarna: “Trodde det var Erika”

16 jan, 2019 
Följarnas chock över bilden på Gunilla Persson
Gunilla Persson har delat en bild av sig själv där hon är 10 år gammal, och nu chockas hennes följare över hur lik hon är dottern Erika. ”Men jösses”, reagerar en följare.
Annons

Den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson, 59, har efter sin medverkan i TV3:s realityserie både skapat många rubriker och blivit ett folkkärt ansikte. Tittarna har fått följa henne, dottern Erika och mamman Iris i deras vardag i USA i flera säsonger av Svenska Hollywoodfruar.

Nu har Gunilla Persson delat med sig av en bild på sig själv där hon är tio år, och hennes följare chockas över likheten mellan henne och dottern Erika.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jag, hemma i Högsjö med mammas hembakade tårta på min tio-årsdag, Nyårsafton 1968. Jag har en tandläkare som använder sig av terapihundar och vin eller whiskey efter egen smak. Superbra ide’, tycker jag”, skriver Gunilla Persson i inlägget på Instagram.

Bland kommentarerna till bilden konstaterar hennes följare att Erika och Gunilla är kopior av varandra.

Du och Erika måste vara klonade”, skriver en.

Men jösses, jag trodde att det var Erika”, skriver en annan.

Vad lik du är din dotter ni är kopior”, skriver ännu en.

Annons

Trodde det var Erika. gud sååååå lika”, skriver en till.

En stund senare har Gunilla Persson istället delat en bild av sig själv där hon är ett par år äldre en tio, och här konstaterar hon själv att hon är väldigt lik sin dotter Erika. Följarna är eniga och tycker att likheten mellan mor och dotter är tydlig även här.

På den här bilden tycker jag själv att jag är väldigt lik min dotter…”, skriver Gunilla Persson.

Gunilla om Iris tillstånd

I samma inlägg ger Gunilla Persson också sina läsare beskedet om att hennes mamma nu mår bättre efter den tuffa tid hon gått igenom. Under den senaste månaden har Iris tillstånd varit mindre bra och hon har behövt åka in och ut på sjukhuset ett flertal gånger. När Iris fick komma hem igen tackade Gunilla sina följare för allt stöd och all omtanke.

Tack alla kära vänner för ert stöd! Så här bra mår mamma nu. Mamma glömde ”utan fräls oss från ondo” – Flera av de som kommenterar och stöder en felbehandlade läkare här är uppenbarligen av ondo. Men vi bryr oss inte om det. Vi är skyddade från ondo… Fortsätter att ha julbelysning, gran och alla dekorationer ett litet tag till.

Se bilderna på Gunilla Persson här:

FOTO: IBL/Robin Lorentz-Allard, Instagram

Annons