Gunilla Perssons nya affärsidé: "Det kan bli stort i Sverige"

Först stal Partykungen Gunilla Perssons bild och försökte sälja skämtmasker föreställande Hollywoodfrun. Nu stjäl Gunilla i sin tur företagets idé – och gör egna masker till jul och halloween.

Gunilla Persson, 56, är utan tvekan den Hollywoodfru som skapat flest rubriker i “Svenska Hollywoodfruar” . När Hänt i somras avslöjade att porrstjärnan Puma Swede tänkt döpa en dildo i sin nya sexlinje i Gunilla Perssons ära gick Gunilla bananas.

Nu är djungeltrumman åter igång efter att Hollywoodfrun upptäckt att företaget Partykungen tryckt upp en ansiktsmask föreställande henne. På sin Facebook varnade hon om att vidta åtgärder mot företaget.

KÖP INTE DEN HÄR MASKEN. DET ÄR OLAGLIGT ATT SÄLJA DENNA“, skrev hon med stora versaler i inlägget efter att hon noterat att masken fanns att köpa online.

gunilla-persson

Men efter att chocken lagt sig valde hon dock att ändra taktik.

Okey, gott folk, jag vet att det inte alltid är vänligt sinnade människor på den här sidan MEN ju fler masker de säljer desto större skadestånd får de ansvariga betala ut åt mig“.

Masken som föreställer Gunilla är tagen ur den 6 minuter långa egenproducerade kortfilmen, “Hidden Agendas” där hon spelar alla rollerna själv. Även om företaget snabbt tog bort produkten ur sortimentet hävdar Gunilla att hon tillsammans med sin advokat nu planerar att stämma Partykungen för att de olovligen använt sig av hennes bild samt tjänat pengar på den.

02gunilla03.jpg

Gunilla Persson har gjort sig ett namn i Sverige. Nu har ett företag försökt sälja en skämtmask föreställande henne. Foto: IBL

När Expressen når företaget svarar en representant att de tyvärr inte lyckas med att sälja ett enda exemplar av masken, eftersom den bara hann vara ute till försäljning i knappt ett dygn, men att man nu valt att sluta sälja produkten. Men för den som verkligen ville ha en Gunilla Persson-mask i sin ägo så är hoppet inte helt ute. Händelsen fick Gunillas entreprenörsanda att aktiveras och nu drömmer hon om att själv starta upp en liknande försäljning.

– Jag vill ju hellre att trevliga masker cirkulerar på mig. Men nu har de här människorna gett mig en jättebra affärsidé. Jag kommer nu att gå ut med egna masker och olika partyartiklar. Det kan bli stort i Sverige under Halloween och jul, berättar hon för Expressen.

ANDRA LÄSER OCKSÅ:

Porrbråk skakar Hollywoodfruarna – Gunilla Persson fick psykbryt på Åsa Vesterlund

Åsa Vesterlund från ”Svenska Hollywoodfruar”: ”Gunilla Persson spionerar på mig!”

Hollywoodfruarna i nytt infekterat storbråk – om könshår

SENASTE NYTT!