LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gunilla Perssons katt Tusse har dött – tragiska incidenten: ”Overkligt”

19 dec, 2023 
Linn Seipel
gunilla persson katt tusse
Vår allas Hollywood-fru Gunilla Persson är i sorg.
Hon har nämligen tragiskt förlorat katten och familjemedlemmen Tusse efter ett plötsligt insjuknande.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Domen om Gunilla Persson i Melodifestivalen: ”Kommer älska eller...”Brand logo
Domen om Gunilla Persson i Melodifestivalen: ”Kommer älska eller...”

Gunilla Persson slog igenom i realityserien Svenska Hollywoodfruar tillsammans med sin dotter Erika Persson. Till följarnas stora glädje delar Gunilla flitigt med sig av sin vardag i sina sociala kanaler.

Gunilla Perssons katt Tusse har gått bort – hittade cancer

Men denna gång är det inget positivt inlägg. Gunilla och Erikas katt och tillika familjemedlem Tusse har nämligen tragiskt gått bort, helt oväntat.

”Erika och jag har gråtit så mycket - Vår mest älskade lilla Tusse Tiger, vår ikoniska, övernaturliga ögonsten till kissekatt har lämnat jordelivet. Kvinnan som tar hand om våra djur åkte till sjukhuset då han plötsligt hade svårt att gå. Man försökte CPR och allting men en ny typ av cancer i mjälten hade spridit sig hastigt. Vi visste inte om det…”, skriver en förtvivlad Gunilla, och fortsätter berätta:

Annons

”Jag skriver och postar det här på flyget till Los Angeles. Vårt flyg blev inställt igår och vi fick sova över i London. Allt känns overkligt och vi vill inget hellre än att komma hem. Lulle går och letar efter Tusse som han aldrig har varit separerad från. Och Scooby är allmänt ledsen. Postar mer så snart jag kan.”

Gunilla har tidigare trott att de förlorat Tusse, i en brand som bröt ut i deras hus 2017. Men när de av en slump besökte det skadade huset hörde de plötsligt ett jamande – lilla Tusse levde!

– Jag trodde knappt det var sant. Både jag och Erika blev så glada att vi tjöt, berättade Gunilla Persson då, i en intervju med Aftonbladet och fortsatte:

– Både jag och Erika tror till 100 procent att det här var ett tecken från Gud. Det är Gud som ledsagat oss och visat oss för att vi aldrig ska släppa tron på honom.

Annons

Följarnas stöd till Gunilla och Erika Persson – efter förlusten

Men denna gång hade de inte så tur. Och flera i kommentarsfältet känner igen sig i sorgen att förlora ett älskat husdjur.

”Förlorade nyligen min älskade katt….17 år av kärlek, så länge fick jag äran att ha henne vid min sida”, skriver en följare.

Beklagar. Vet precis!! Min första katt blev 20 år och var med under mina tre barns uppväxt. Var väldigt tufft när hon fick cancer och gick bort., berättar en annan.

Sov gott lilla Tusse! Massa kärlek till dig och @who_is_erikapersson, hälsar en tredje.

FOTO: Stefan Mattsson/Aftonbladet/TT, Instagram

Annons