LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gunilla Persson avslöjar kärlekslyckan – bekräftar relationen med Bob

10 apr, 2024 
Gunilla Persson har varit väldigt hemlighetsfull kring sitt kärleksliv den senaste tiden.
Men nu kan hon äntligen avslöja sin hemliga relation!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunilla Persson om Mello och varför Erika inte är på plats: ”Om Gud vill...”Brand logo
Gunilla Persson om Mello och varför Erika inte är på plats: ”Om Gud vill...”

Gunilla Perssons, 65, kärleksliv är alltid något som många är intresserade av. Under årens lopp har vi fått följa henne tillsammans med dottern Erika Persson, 22, och mamman Iris Persson i Svenska hollywoodfruar.

Men någon man har aldrig varit med i bilden och Gunilla har alltid varit ganska öppen med sitt dejtingliv. I samband med att hon ställde upp i Melodifestivalen tidigare i år berättade hon även att hon skulle gifta sig i tv och att det fanns en person.

Gunilla Persson om bröllopet – ska gifta sig

När Gunilla gästade P4 Extra berättade hon om sorgen efter mamma Iris död, men samtidigt att det fanns en liten fördel i det hela.

– Jag har ju all frihet nu, frihet som jag inte hade. Nu tänker jag gifta mig, jag kommer hitta Mr Right, jag har några kandidater på gång. Så det blir definitivt ett helt annat liv. Jag vet att min mamma och även pappa ville att jag skulle hitta Mr Right och gifta mig, sa hon i radioprogrammet.

Annons

Och nu berättar Gunilla att det finns en person! Faktum är att han funnits i Gunillas liv de senaste 2,5 åren, men honom har hon hållit hemlig helt och hållet.

Gunilla Persson om partnern – amerikanen Bob

I podden Filip & Fredrik Svarar berättar Gunilla för första gången om att hon är i en relation som hon hållit hemlig i över 2,5 år.

– Jag har en på gång, han är här i LA. Vi har träffats i 2,5 år, nästan tre år. Han är superhemlig.

Efter lite påtryckningar från Filip och Fredrik så berättar hon att han är amerikan och heter Bob. Men hans efternamn vill Gunilla inte dela med sig av. Dock kan hon komma med andra detaljer. Anledningen att de dejtat i över 2,5 år beror på att Gunilla har svårt för att bli kär. Hon vill heller inte berätta om de kysser varandra, men det finns ett pirr när hon är med honom.

– Absolut, han har underlättat livet otroligt mycket.

– Det är ju hemligt vad vi gör och har gjort.

”Har han funnits där för dig kring allt som hänt med Kronofogden?” undrar Filip.

– Ja, han är väldigt temperamentsfull, that's a turn on, säger Gunilla.

Hon berättar även att Bob träffat Erika och att de gillar varandra jättemycket.

FOTO: TT

Annons