Artikeln innehåller reklamlänkar

Gunilla Perssons glädje över förändringen i Svenska hollywoodfruar

Gunilla Perssons glädje över förändringen av Svenska hollywoodfruar.

Gunilla Persson är just nu aktuell i den trettonde säsongen av Svenska Hollywoodfruar på TV3 – och det är inte första gången hon medverkar i programmet.
Nu berättar hon om en utveckling som skett under åren som gör henne lycklig.
Slå på ljud

Gunilla Persson, 60, gjorde entre i TV3:s Svenska hollywoodfruar i den fjärde säsongen av programmet. Sedan dess har hon bjudit svenska folket på allt från vardagliga bestyr till storbråk med de andra fruarna.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Genom åren i programmet har det sällan varit en lugn stund i programmet. Dramatiken och bråken har avlöst varandra och just Gunilla Persson är en av fruarna som skapat stora rubriken på grund av sitt beteende mot de andra hollywoodfruarna.

Men i den nya säsongen har Gunilla Persson visat upp en annorlunda sida, vilket kollegan Maria Montazami, 53, har märkt av. När hon i somras gästade radioprogrammet Rix Morronzoo berättade hon att hon tycker om Gunilla Perssons beteende i säsongen som just nu sänds på TV3.

– Gunilla har blivit så snäll och vi har skämtat med Gunilla och hon har verkligen löst upp sig och jag tror att hon är jätteglad att hon är lite mer sig själv. Lite mjukare, sa Maria Montazami då.

Gunillas jubel över utvecklingen av programmet

Förutom Gunilla och Maria är det Siv Cotton, Elena Belle och Åsa Vesterlund som tar plats i den trettonde säsongen av Svenska hollywoodfruar – och än så länge har TV3-tittarna kunnat följa dem i fem avsnitt. För de som inte får nog av hollywoodfruarna finns även sidoserien Svenska hollywoodfruar – i fokus där fruarna en och en intervjuas mer djupgående om programmet och sina privatliv.

Inför den nya säsongen av programmet startade Gunilla Persson även upp en blogg där hon titt som tätt delar med sig om sina tankar kring Svenska hollywoodfruar. Där har hon nu skrivit om att utvecklingen av programmet har gått framåt under åren och att särskilt en förändring gör henne extra lycklig.

”Jag fullständigt älskar hur mycket bättre filmmaterialet har blivit och serien har nu en känsla av att vara en långfilm gjord for the silver screen”, skriver hon i ett blogginlägg.

På tisdag får vi återigen följa med Gunilla Persson och de andra fruarna i ett sprillans nytt avsnitt av Svenska hollywoodfruar på TV3.

FOTO: Daniel Sahlberg/TV3

SENASTE NYTT!