Gunilla Perssons fina bild – efter vilda dejtandet

Gunilla Persson om kärlekslivet

Gunilla Persson har varit singel sedan länge.
Men när Svenska Hollywoodfruar-profilen nyligen publicerade en bild på Instagram jublade följarna av lycka.

Gunilla Persson, 61, har blivit en av Sveriges mest folkkära och omtyckta tv-profiler. Främst genom sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar där hon öppnat upp sitt hem och visat upp livet tillsammans med dottern Erika Persson, 17, och sin mamma Iris, 94.

Gunilla Persson har vid flertal tillfällen berättat om sitt kärleksliv – både i sociala media och till Hänt. På sin blogg berättar hon med jämna mellanrum hur det går med dejtingen och enligt henne själv fanns det flera kandidater i slutet av förra året.

– Jag har många på gång just nu. Jag tycker inte att man ska dejta bara en man. Man ska dejta flera stycken, om det inte är så att man blir dödskär, sa hon till Hänt i vintras.

En av männen är granne med Gunilla i Pacific Palisades, i Los Angeles. Gunilla Persson träffade honom när hon parkerade bilen och efter att de hade pratat en stund bestämde de sig för att gå på en dejt. Hur det har gått med grannen är oklart – men nu är det en annan man som får Gunillas följare att höja gillande på ögonbrynen. I ett inlägg på Instagram postar hon en bild på henne och radioprataren Farao Groth som jobbar på NRJ.

”Vill ni se det här paret igen? ”, skriver hon till bilden.

Gunilla Persson. FOTO: Karin Törnblom/TT

Följarna jublar över bilden

Bilden är några år gammal och kommer från programmet Fångarna på fortet. Hon fortsätter inlägget med att berätta att hon snart är tillbaka i tv-rutan igen:

”Om ni tittar på #fångarnapåfortet – i så fall så får ni se oss i slutet av maj början av juni. Det är ett nytt program från en ny säsong… Jag utlovar legendarisk tv!”, skriver hon.

Följarna jublar i kommentarsfältet över nyheten – men framförallt över bilden på henne och Farao.

”Ska bli riktigt kul att titta på er”, skriver en.

”Vilken fin bild på er”, skriver en annan.

”Vilket fint par”, skriver en tredje.

 

FOTO: Eero Hannukainen/ TT/INSTAGRAM