TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Gunilla Perssons dotter Erika nobbar TV4: ”Höga krav”

05 dec, 2019 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Gunilla Persson om kärleken
Gunilla Perssons 17-åriga dotter Erika hyllas för sin musik .
Nu avslöjar tv-frun att Erika nobbat TV4:s förfrågan om att delta i både Talang och Idol.
Annons
Gunilla Perssons tuffa beslut – efter mammans insjuknade: ”Illa”Brand logo
Gunilla Perssons tuffa beslut – efter mammans insjuknade: ”Illa”

Den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson, 60, slog igenom i tv-rutan för nästan tio år sedan. Vid hennes sida har hela tiden hennes dotter Erika Persson, 17, funnits.

Redan från första säsongen av Svenska Hollywoodfruar har ingen tittare kunnat missa att Gunilla Persson gör allt för sin dotter, och framför allt att lyfta fram hennes talang som sångerska. På bästa sändningstid fick tittarna se hur Erika som sjuåring uppträdde och spelade in egen musik.

Erika Perssons nya låt Waiting for you

De senaste åren har framträdandena kanske inte varit i fullt fokus, men Erika har i kulisserna ändå fortsatt med musiken.

På Instagram visare Gunilla Persson nu upp ett klipp från när 17-åringen spelar på sin gitarr och spelar egna låten Waiting for you.

”Här är mitt ljus som sjunger sin egen sång ” Waiting for you”. Hennes gitarrlärare Mike Randle säger att hon har begåvning för att skriva musik”, skriver Gunilla Persson.

Annons

Hollywoodfrun fortsätter hylla dotterns talang, men avslöjar samtidigt varför Erika inte sjunger offentligt lika mycket som tidigare. Gunilla menar att stora svenska tv-produktioner velat ha Erika som deltagare – men att det finns en orsak till att dottern inte vill.

Gunilla Persson om svaret till TV4

”Att hon sjunger som en näktergal visste jag redan då hon var mycket liten. Hon har blivit tillfrågad flera gånger att vara med i både Talang och Idol. Men Erika känner sig inte färdig, har så höga krav på sig själv, jag får alltid tacka nej”, skriver Gunilla.

Redan för två år sedan avslöjade Gunilla Persson för Hänt att TV4 hört av sig för att övertala Erika att vara med i Talang. Ett förslag som Gunilla tycker lät bra, men som Erika sa nej till redan då.

– Hon sa nej, jag var den som tyckte att hon skulle tacka ja. Jag sa till henne att hon sjunger vrålbra. ”Ja, men inte tillräckligt bra”, berättade Gunilla.

Förutom att Erika ville öva mer så gick hon då på en privatskola, vilket gjorde det praktiskt svårt att få ihop livet med att tävla i Talang.

FOTO: TT, privat

Annons