LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gunilla Perssons avslöjande om romansen med grannen

29 dec, 2019 
Gunilla Persson om oväntade pausen
Gunilla Persson har under hösten pratat om att hon dejtar sin granne.
Nu kommer hollywoodfrun med ett nytt besked om relationen.
Annons
Gunilla Perssons tuffa beslut – efter mammans insjuknade: ”Illa”Brand logo
Gunilla Perssons tuffa beslut – efter mammans insjuknade: ”Illa”

Hollywoodfrun Gunilla Persson, 60, är ingen nybörjare när det kommer till dejting. På sin blogg berättar hon med jämna mellanrum hur det går med kärlekslivet och enligt henne själv finns det flera kandidater just nu.

– Jag har många på gång just nu. Jag tycker inte att man ska dejta bara en man. Man ska dejta flera stycken, om det inte är så att man blir dödskär i en, sa hon till Hänt i höstas.

En av männen är granne med Gunilla i Pacific Palisades, i Los Angeles. Gunilla Persson träffade honom när hon parkerade bilen och efter att de hade pratat en stund bestämde de sig för att gå på en dejt.

Gunilla Persson planerar bröllop

För Expressen avslöjade Gunilla att hon är sugen på bröllop – men vem hon väljer att gifta sig med är ännu oklart.

– Det är inte värt att avslöja några namn men jag kan säga att jag träffar flera samtidigt, inte någon exklusiv som jag tycket är värd att satsa på helt och hållet ännu i alla fall, sa hon till tidningen och fortsatte:

Annons

– Jag otroligt romantisk ända ut i fingertopparna. Jag vill ha ett klassiskt, väldigt vackert, prinsessliknande bröllop med slöja och släp och allting.

Nya orden om relationen med grannen

Gunilla Persson bekräftade då att grannen fortfarande är en kandidat men hon är lite osäker på om vänskapen kan utvecklas till en romantisk relation.

– Jag är inte förälskad i någon och jag vill vara förälskad och det är jag inte. Man måste bli det för att man ska kunna spinna vidare på relationen. Vi är mera vänner än något annat.

På sitt Instagram-konto avslöjar Gunilla nu att hon och grannen återigen ska ses – men att hon även har en annan dejt på gång i veckan.

”Ikväll kommer John, grannen på glögg och imorgon väntar någon annan på Moonshadow restaurangen i Malibu”, skriver Gunilla Persson.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Magnus Sundholm/Aftonbladet/TT

Annons