LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gunilla Persson visar upp Erikas familjelycka – bilderna avslöjar

27 mar, 2022 
Gunilla och Erika
Gunilla Persson och dotter Erika Persson har en väldigt nära relation – något vi kunde följa redan när de medverkade i Svenska hollywoodfruar.
Nu visar Gunilla upp stora familjelyckan för dottern!
Annons
Mia Parneviks starka känslor efter Jespers överraskning i direktsändningBrand logo
Mia Parneviks starka känslor efter Jespers överraskning i direktsändning

Gunilla Persson slog igenom hos svenska folket för flera år sedan i realityprogrammet Svenska hollywoodfruar.

I serien fick vi följa Gunilla Perssons liv i Kalifornien tillsammans med dottern Erika Persson och Gunillas mamma Iris Persson. Sedan Svenska hollywoodfruar har hon medverkat i en rad andra tv-program, bland annat Fångarna på fortet och Biggest Looser VIP.

Numera är hon väldigt flitig på sociala medier och syns uppdatera med många familjebilder. Och nu visar hon upp stora familjelyckan tillsammans med sin dotter Erika – som har vuxit upp!

Gunillas stora glädjebesked – kommer till Sverige i mars

Gunilla meddelade nyligen den roliga nyheten att hon kommer till Sverige i mars. Resan blir väldigt efterlängtad då hon redan hade planer på att åka till sitt hemland ifjol – så blev dock inte fallet på grund av coronapandemin.

Annons

Men i slutet av mars är det äntligen dags, både Gunilla och Erika kommer till Sverige, något hon avslöjade på Instagram.

Det visar sig även handla om hemliga tv-projekt för Gunilla Perssons del.

”Jag vill börja med att säga att jag har inte rest någonstans sedan pandemin började i mars 2020 men nu står jag inför TRE resor som är bekräftade.”, skrev tv-profilen och fortsatte:

”1. Miami den 21 mars - STOCKHOLM den 28 mars och Stockholm igen i slutet av maj. Sverige resorna är jobb resor för TV som jag berättar om när jag får.”

Gunilla Perssons familjelycka med Erika Persson – se bilderna

Gunilla Persson har nu publicerat bilder på sig själv tillsammans med Erika i samband med Regina-namnsdagen.

Annons

Gunillas mormor heter nämligen Regina och dotter Erika heter även Regina i mellannamn. Något som firades i familjen, och visst är mor och dotter lika varandra!

”Regina, det betyder drottning och det vackra namnet firades igår den 12 mars. Min älskade mormor, född år 1900 (andra bilden) heter Regina och så gör också Erika - Erika Regina - Reginas två döttrar (Irene, hennes äldsta dotter dog tidigt i cancer) finns med på familjebilden, mamma och Sonja tillsammans med vänner och faster Elsa och mina två kusiner på pappas sida.”, skriver Gunilla och fortsätter:

”Anledningen till uppslutningen var att Erika fyllde sju år och vi firade henne på Lövsta slott utanför Norrköping.”

FOTO: GUNILLA PERSSON, INSTAGRAM

Annons