LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gunilla Persson tvingas lämna USA – talar ut om avgörande beslutet

03 apr, 2024 
Hedvig Tärnholm
Gunilla Persson
Efter succén i Melodifestivalen med La la Gunilla siktar Gunilla Persson på nya höjder.
Nu kommer hon tillbaka till Sverige.
– Jag är så glad över det här, berättar hon för Expressen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunilla Persson om Mello och varför Erika inte är på plats: ”Om Gud vill...”Brand logo
Gunilla Persson om Mello och varför Erika inte är på plats: ”Om Gud vill...”

Gunilla Persson har spenderat en hel del tid i Sverige under den senaste tiden och nu verkar det som att vi kommer att få se ännu mer av henne och kanske även dottern Erika på svensk mark.

Gunilla Persson inleder samarbete med Rasmus Gozzi

Gunilla gjorde succé i Melodifestivalen med sin låt La la Gunnilla. Även om låten inte tog sig till final så stal hon tittarnas uppmärksamhet och låten är lika älskad som hatad i ute i landet.

Efter sin debuten har Persson bestämt sig för att göra mer musik tillsammans med Rasmus Gozzi som även skriver låtar ihop med Fröken snusk. Det är ingen idé att förvänta sig några kärleksballader. Temat på låtarna är redan bestämt och precis som La la Gunilla kommer låtarna att handla om artisten själv, berättar hon för Expressen.

– Det är väldigt ”upbeat” och roliga låtar som handlar om mig. Man har följt temat, vilket är ett roligt tema, säger Gunilla om låtarna som kommer släppas på Spotify framöver, säger Gunilla.

Annons

Gunilla Persson återvänder till Sverige

Gunilla befinner sig nu i USA där hon är bosatt men planen är att genomföra en sommarturné i Sverige i vår och sommar. Redan i april återvänder artisten till Sverige för sina första spelningar.

Just nu finns det bara en låt på Gunillas repertoar på grund av att Spotify plockat ned den senaste släppta låten – detta efter att ett annat skivbolag gjort anspråk på den. Förhoppningsvis hinner det ordna till sig innan hon sätter sin fot på svensk mark. Annars kan spelningarna bli lite väl tunna medger hon för Expressen.

– Jag har flera massor med gigs på gång. Det ska bli jättekul att komma ut i Sverige. Jag är så glad över det här och glad över att jag kan möta min publik, säger Gunilla Persson som berättar att en turnéplan för hennes spelningar kommer ut snart.

FOTO: TT

Annons