TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Gunilla Persson hotar att polisanmäla GW efter orden i TV4

10 okt, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Gunilla Persson och Leif GW Persson i bråk efter orden i TV4
I gårdagskvällens Brottsjournalen i TV4 uttalade sig den kände kriminologen Leif GW Persson om Hollywoodfrun Gunilla Perssons åtal för stöld, som hon senare friades för. Men enligt GW borde TV3-profilen ”slängas i finkan".
Annons

Förra veckan blev det klart att Gunilla Persson, 59, från Svenska Hollywoodfruar frias för den misstänkta stöld av ett par märkessolglasögon som hon stod åtalad för. Men nu lägger sig den kände kriminologen och professorn Leif GW Persson, 73, i fallet. I Brottsjournalen igår i TV4 hävdar han att Hollywoodfrun är skyldig!

På filmen från övervakningskameran från butiken i Florida lämnar Gunilla Persson affären med solglasögonen värda 4 700 kronor på huvudet. Hon grips och då upptäcks det att prislappen också är borttagen, något som professorn anser är ett bevis mot tv-stjärnan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det bedömer jag också som mindre sannolikt på grund av modus operandi (tillvägagångssättet, reds. anm.), när glasögonen hamnar på hennes huvud, och så småningom försvinner ut, säger han och tvivlar på att det är första gången Gunilla Persson stjäl.

Jenny Strömstedt, 46, som är programledare för Brottsjournalen, frågar också Leif GW Persson om vad han tror om Gunilla Perssons tvist med Försäkringskassan där myndigheten kräver TV3-profilen på 332 564 kronor för utbetalad sjukersättning, något som de anser att hon inte haft rätt till. Gunilla Persson har sagt att hon vägrar att betala tillbaka pengarna.

Annons

– Problemet med henne är att hon aldrig är i landet, så det är väldigt svårt att komma åt henne, svarar han och tycker att det borde göras en grundlig förundersökning så att hon grips nästa gång hon kommer hem till Sverige.

– Med tanke på flyktfaran får hon väl sitta i finkan som alla andra, säger han, ett uttalande som nu får Gunilla Persson att se rött!

– Han sitter i ett program på bästa sändningstid med massor av tittare och svartmålar min person. Att fara med dessa lögner ska han få betala för. Jag kommer att kontakta polisen nu, söker hon till Aftonbladet och fortsätter:

– Mitt mål kommer att vara att få honom att avtjäna ett fängelsestraff för grovt förtal.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: IBL

Annons