LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gunilla Perssons reaktion på Erikas lättklädda bilder – vill att fler ska se

13 jan, 2024 
Linn Seipel
gunilla persson om erika perssons nakenbilder
Mello-aktuella Hollywoodfrun Gunilla Persson har alltid stått sin dotter Erika Persson nära.
Något mamma Gunilla visar lite extra i samband med dotterns nya Instagram-bilder.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunilla Persson berättar exklusivt för Hänt – sanningen bakom virala klippetBrand logo
Gunilla Persson berättar exklusivt för Hänt – sanningen bakom virala klippet

Gunilla Persson, 64, och hennes dotter Erika Persson, 21, blev kända i och med sin medverkan i realityserien Svenska Hollywoodfruar.

Nu för tiden har de annat på gång. Gunilla Persson är aktuell som en av artisterna i årets Melodifestivalen, vars producent också kommer att fortsätta arbeta med Erika. Det berättade Gunilla i en intervju med Nyheter24, i samband med att Mello-artisterna släpptes.

Det tycker Erika Persson om att mamma Gunilla uppträder i Melodifestivalen

– Hon tycker det är jätteroligt, sade Gunilla som svar på frågan vad Erika tycker om att hon ska vara med i tävlingen. Sedan fortsatte hon berätta:

– Vi har det väldigt bra här i Stockholm. Vi älskar ju snön. Att det har kommit snö är väldigt speciellt. Erika kommer också att spela in sina originallåtar med samma producent som har skrivit min låt (“I Won’t Shake”, reds anm.).

Annons

Än så länge har Erika varit ganska återhållsam med sin musik, men i en tidigare intervju med Hänt har hon berättat att det snart ska bli ändring på det.

– Jag gör egen musik, skriver musik och sjunger. Jag är dock lite privat om mina konstnärliga former, men förr eller senare kommer jag nog gå ut med det. För jag tycker den är väldigt cool och jag är stolt över det. Men jag ligger ganska lågt med det jag jobbar på, sade hon då till Hänt.

Hon bekräftade också att att hon ser sig själv som singel – men att hon dejtar någon. Mer än så ville hon inte gå in på.

– Ja, jag är singel. Men jag föredrar att hålla det där lite privat.

Gunilla Perssons stöd till dottern Erika – på bilderna

Mamma Gunilla syns också dejta män då och då, men den enda kärleken som hittills verkar bestå är den till sin dotter. Erika och Gunilla har onekligen ett starkt band till varandra, något man ofta kan se på deras sociala medier.

Annons

När Erika publicerar bilder, är Gunilla ofta där och stöttar lite oavsett vad det gäller. I november lade Erika upp foton från en plåtning där hon röker en cigarett, något som upprörde en del följare. Men inte mamma Gunilla. "Vackrast av alla – mitt kött och blod", kommenterade hon följt av tre röda hjärtemojis.

Under lördagen lade Erika upp en bildserie aningen lättklädda bilder, något Gunilla inte heller var sen att backa fullt ut. Kort efter dotter publicerat inlägget delade hon nämligen det och skrev ”Lika och kommentera på who_is_erikapersson nya instagrampost så följer jag tillbaka”, följt av ett hjärta.

gunilla perssons post om erikas lättklädda bilder

Något som kan ha fungerat då Erikas inlägg på bara en knapp timme i skrivande stund har närmare 2000 gilla-markeringar och över 100 kommentarer.

FOTO: Jari Kantola/TT, Instagram

Annons