LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Gunilla Persson oigenkännlig – kritiseras för bilddetaljen

11 dec, 2018 
Lina Arvidsson
Gunilla Persson visar gammal modellbild
Gunilla Persson chockar sina följare när hon delar ett gammat foto på sig själv på Instagram. Det är nämligen något bekant med den blonda skönheten på bilden.
Annons

Gunilla Persson, 59, upphör aldrig att förvåna. Under hösten har vi sett henne träna i Biggest Loser VIP och i flera säsonger har vi sett henne i Svenska Hollywoodfruar. Men Gunilla Persson har också varit såväl journalist som sångerska och modell.

Nu har Gunilla Persson delat med sig av en bild på Instagram som får hennes följare att tappa hakan. På bilden är hon iklädd en gnistrande klänning och håller en cigarett i handen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“‘Don’t mess with me’ was always my best look – mid eighties – Eves cigarettes“, skriver Gunilla Persson som text till bilden.

Kommentarsfältet fylls av kommentarer från några av Gunilla Perssons 120 000 följare. Många hyllar bilden och tycker att Hollywoodfrun ser fantastisk ut.

Wow, mycket attityd i detta foto , läckert“, skriver en person.

Andra reagerar över att Gunilla Persson håller en cigarett på bilden, något hennes fans inte är vana att se henne göra.

Annons

Rökning när du är en sådan fantastisk kvinna va? Vasaaa?! Tänk om din mor skulle börja röka vid 90 års ålder nu när hon kämpat eller Erika istället för att gå i skolan sitter och blossar vaaa?! Eller eran vård-kvinna röker ner hela erat hus där!!!” skriver en av hennes följare.

Gunilla och dottern – lika som bär

Men flera av Gunilla Perssons följare reagerar över en helt annan sak – nämligen hur lik Gunilla är sin dotter, Erika Persson, 16.

Det är svårt att se om det är du eller din dotter – ni är så lika“, skriver en av hennes följare.

Det syns tydligt att Erika är så lik sin mor“, skriver en annan.

Gunilla Persson har visat upp sitt liv i programmet Svenska Hollywoodfruar, men länge höll hon tyst om dottern Erika Perssons pappa.

Men i en intervju i Viafrees intervjuprogram Svenska Hollywoodfruar – I fokus bröt hon tystnaden och berättade att hon uppfostrat Erika på egen hand. Hon har aldrig känt att hon saknat en fadersgestalt för Erika.

– Jag har aldrig saknat det för henne, jag har inte känt att jag behövt en man. Jag vet inte, det är någonting som Erika måste uttala sig om en dag, kanske inte nu när hon är i en känslig ålder. Men hon verkar vara väldigt tillfreds med livet och har många vänner, hon litar på mig fullständigt, sa Gunilla Persson då.

FOTO:

Annons