LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gunilla Persson i tårar efter läkarnas besked i Biggest loser

15 okt, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Gunilla Persson i tårar efter läkarens besked
Gunilla Persson har väntat på provsvar efter ett läkarbesök i Biggest loser VIP. När hon får svaret brister hon ut i tårar.
Annons

Biggest loser VIP är i full gång där flera svenska kända personer kämpar mot ett hälsosammare liv. Gunilla Persson, 59 är en av deltagarna i årets upplaga av programmet och hittills har hon haft en hel del motgångar. Det blev en tuff start för henne då hon redan andra veckan tvingades uppsöka läkare på grund av kraftiga blödningar i underlivet. Hos läkaren fick hon ta cellprover och blev beordrad att vila i väntan på svar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Väntan på svar dröjde två veckor så när Gunilla Persson i det fjärde programmet skulle prata med läkaren i telefonen för att få provsvaren var hon märkbart bekymrad. Men beskedet var positivt och visade inte på några cellförändringar, detta var en enorm lättnad för Hollywoodfrun som brast ut i tårar.

– Tack gode gud. Jag blir bara jättelättnad nu, säger Gunilla Persson medan tårarna rinner för hennes kinder.

I tidigare avsnitt när berättar Gunilla Persson om det enorma rädslan över att hennes blödningar innebar att hon hade cancer. Hon var extremt orolig för vad som skulle hända om det visade sig att cellproven hade visat på cancer eftersom att hon tar hand om både sin mamma Inez och sin dotter Erika. Att få beskedet om att hon kan vara lugn blev då en obeskrivlig lättnad för henne.

Annons

– Just nu känner jag lättnad, jag känner en form av befrielse. Det här var ett avgörande moment i mitt liv, säger hon i programmet.

När Gunilla Persson kilar ned till sina lagkamrater med ett leende på läpparna för att berätta om beskedet möts hon av kramar och jubel. Kalle Moraeus, 55, var ett stort stöd för henne i väntan på svar och blev väldigt glad. Det var även Pekka Lindmark som också uttryckte sin glädje och hoppades på att det här skulle ge hela laget en fördel.

– Jag är jätteglad för hennes skull, lika glad som henne nästan. Men fortfarande för hennes skull så hoppas jag att hon kan vara med på någon träning, säger Pekka Lindmark i programmet.

Foto: Tv4, Ibl

 

Annons