LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gunilla Persson avslöjar sin vikt efter Biggest loser VIP

12 dec, 2018 
AvSarah Mansouri
Gunilla Perssons vikt efter biggest loser vip
Gunilla Persson hade en tuff tid när hon medverkade i årets Biggest Loser VIP. Men det hade gett resultat. Träningen håller hon uppe och nu avslöjar hon sin nya vikt.
Annons

I måndags avslutades TV4:s viktsåpa Biggest Loser VIP, där kända personer kämpar mot ett hälsosammare liv. I år stod Erik Hörstadius, 54, tillslut som vinnare efter en händelserik säsong. Gunilla Persson, 59, var en av deltagarna i årets upplaga av programmet. Hon hade en del motgångar med enorma magsmärtor och många tittare har dessutom reagerat på att Gunilla ofta har valt att avstå från träning i programmet. Men Hollywoodfrun försvarade sig med att hon har diagnosen skolios, ett tillstånd som orsakar en enorm smärta i ryggen, vilket försvårar träning för henne.

Men precis som de flesta andra deltagare i programmet, ville tv-profilen vara med för att få hjälp med att bli av med extrakilon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Anledningen till att jag var med i Biggest loser VIP var att jag ville gå ner de kilona. Jag hade inte kunnat gå ner dem utan, det blev en kickstart för mig för att ta bort onyttiga saker ur mitt liv. Jag har dragit ner mycket på kolhydrater, och är väldigt mån om vad jag äter, det var jag inte tidigare. Man behöver bryta sina gamla vanor, säger Gunilla till Expressen.

Annons

Har gått ner mer i vikt

Många känner igen Gunilla från Svenska Hollywoodfruar där tittarna har fått följa med i hennes vardag i Kalifornien under flera säsonger. Men tv-profilen har tidigare också varit journalist, sångerska och modell. Men att väga lika mycket som hon gjorde under modellkarriären, är inget hon är ute efter.

– Under min modellkarriär vägde jag alltid 55 kilo, men jag vill inte göra det igen. Den tiden är förbi. Jag behöver inte vara trådsmal, ingen i min ålder borde göra reklam för underkläder, säger Gunilla till Expressen.

När finalen av Biggest Loser VIP sändes i början av veckan fick Gunilla veta att hon hade tappat ungefär åtta kilo av 75,4 kilo som var hennes startvikt när hon kom till slottet. Efter programmet har Hollywoodfrun dessutom fortsatt att hålla träningen uppe och kör på med träningspass tillsammans med dottern Erika, 16.

– Vi tränar mycket ihop, två gånger i veckan med en väldigt bra svensk tränare, Annika. Ibland kan Erika ta mer än mig, och ta mer vikter. Annika anpassar våra pass. Vi har tur som kan träna samtidigt, vi har roligt ihop, berättar Gunilla.

Annons

Och visst har det hårda arbetet gett resultat – nu avslöjar Gumilla sin nuvarande vikt på sin Instagram.

“64, 5 kg väger jag nu. Den avklädda bilden får ni vänta på tills jag kommer hem. Jag är i Beverly Hills nu, men sätter ut bilder sedan igår, då jag var hos mina avokater i Century city och hade myskväll med mamma”

Nu hyllas Gunilla av följarna i kommentarsfältet där flera jublar över hennes kamp mot ett hälsosammare liv:

“Fantastiskt bra jobbat resultat, det är du värd!”

“Du är helt otrolig! Och du ser helt fantastisk ut!”

FOTO: IBL, Instagram

Annons