TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gunilla Persson avslöjar allt om kändismännen: "Rod Stewart tände på mig"

18 nov, 2014 
AvElisabeth Andersson
Gunilla Persson skriver på en självbiografi som bland annat kommer att handla om hennes romanser med kända män. En av de kändisar Hollywoodfrun haft en flirt med är rocksångaren Rod Stewart.
Annons

I sin självbiografi ”Dö inte nyfiken” berättade Johannes Brost, 68, om sin romans med Gunilla Persson, 55.

Och Gunilla vill inte vara sämre. Hollywoodfrun arbetar nämligen med en bok om sitt liv, som bland annat kommer att behandla hennes relationer med kända män.

Gunilla skriver på en bok om sitt liv. Foto: All Over Press
Gunilla skriver på en bok om sitt liv. Foto: All Over Press

Där figurerar namn som Lasse Hallström, 68, furst Albert av Monaco, 56, och Rod Stewart, 69. Hollywoodfrun ska ha träffat rocklegendaren på Café Opera i slutet av 80-talet.

– Han tände på mig på ett sätt som gjorde att han var tvungen att ha mig. Han skickade fram någon från bandet som sa att Rod ville ta med mig på dejt till nattklubben Alexandra och att jag borde dumpa killen jag var med. Resten är väldigt bra men jag tänker inte säga något mer, berättar Gunilla Persson för Aftonbladet.

Annons
Rod Stewart träffade Hollywoodfrun på Café Opera i slutet av 80-talet. Foto: All Over Press
Rod Stewart träffade Hollywoodfrun på Café Opera i slutet av 80-talet. Foto: All Over Press

Boken, som alltså kommer att bjuda på resten av historien, ges ut hösten 2015 av förlaget Bladh by Bladh.

I kvällens avsnitt av ”Svenska Hollywoodfruar” påstår Gunilla att hon kommer att tjäna över 20 miljoner kronor om boken säljer 200 000 exemplar. Förläggaren Annika Bladh skriver dock i ett sms till Aftonbladet att den siffran får stå för Hollywoodfrun.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons