TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gunilla om relationen till Bonde-Leif – som tittarna inte fick se

17 apr, 2020 
Gunilla och Leif i Bonde söker fru - Jorden runt
Avokado-bonden Leif Eriksons kärleksjakt slutade med ett minst sagt olyckligt slut i TV4:s Bonde söker fru - Jorden runt.
För Hänt berättar Gunilla Lundkvist om känslorna efter Leifs plötsliga diss och hennes egna planer på att lämna programmet innan Anki Wiita.
Annons
Bonde söker fru – Jorden runtBrand logo
Bonde söker fru – Jorden runt

Under tisdagens avsnitt av Bonde söker fru – Jorden runt blev det ett turbulent avslut för avokado-bonden Leif Erikssons kärleksjakt. På bondgården i Spanien befann sig nämligen Leif med de två sista brevskrivarna Anki Wiita och Gunilla Lundkvist, när Anki plötsligen beslutade sig för att lämna Spanien och bege sig hemåt.

I programmet syntes en upprörd Gunilla efter att ha fått veta att Anki valt att lämna programmet. För Hänt förklarar Gunilla nu varför hon blev så pass ledsen som hon faktiskt blev – och det handlar inte om Leif.

– Jag blev faktiskt uppriktigt ledsen. Det var lite oväntad reaktion att jag blev så ledsen, för då bröts vår relation. Jag och Anki hade blivit ganska nära under det här, vi delade så mycket upplevelser, tankar och känslor, säger Gunilla.

Gunillas hemliga planer på att lämna Leif

Men det var inte bara Anki som hade haft tankar på att lämna Leif och ett soligt Spanien. Även Gunilla hade haft samma tankar innan den andra brevskrivaren offentliggjorde sitt beslut.

Annons

– Det blev lite vakuum sådär. Jaha, okej vad ska jag göra nu? Jag hade också en tanke att ska även jag lämna? Den tanken kom då eller ja, den hade funnits där.

Vidare förklarar Gunilla att tanken på att lämna var något som låg och grodde i bakhuvudet på henne men att hon inte kunde göra detsamma efter att ha hört Ankis beslut.

– Jag tänkte att jag ska ge det en chans ändå och så kom hennes beslut och då samtidigt, ville man inte vara taskig. Så jag tänkte att jag köra hela vägen så får vi se vart vi landar.

Leifs oväntade drag inför valet i Bonde söker fru – jorden runtBrand logo
Leifs oväntade drag inför valet i Bonde söker fru – jorden runt

Orden efter Leifs diss: ”Lättad”

Ankis hemgång resulterade i att Gunilla var den sista brevskrivaren kvar på gården. Tillsammans med Leif gav hon sig ut på en slutdejt som inte riktigt slutade som planerat. Väl på dejten förklarade Leif nämligen att han inte riktigt kände det där lilla extra för Gunilla och bestämde sig därför för att avsluta sin kärleksjakt helt ensam.

– Det var lite dubbla känslor. Jag blev förvånad och samtidigt blev jag lite lättad. För jag hade varit lite ambivalent i mina känslor också.

Annons

Var beredd på att satsa

Gunilla menar att Leifs obefintliga känslor inte gjorde henne jättemycket men att hon ändå blev något förvånad då hon själv var beredd på att ge relationen ett försök.

– Vi hade väldigt roligt ihop och vi hade bra samtal på våra mornar, innan alla andra vaknade. Det var väldigt bra samtal, så när han sa det, så kände jag att oj. Jag kan inte säga att jag var kär, jag hade inte dem känslorna heller men för mig kan man bygga en relation på vänskap som kan växa och att det då blir kärlek. Så jag tänkte att jag kunde ge det en chans till att kunna växa.

Blev du besviken på Leifs val?

– Ja men lite, eftersom vi hade haft så bra samtal och att vi hade haft så roligt. Så kan ju ett förhållande växa utifrån det. Han hade ju chansen men han tog den inte, säger Gunilla.

FOTO: TV4

Annons