LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gunhild Stordalens stora glädjebesked

28 maj, 2020 
Linnea Lundgren
Gunhild Stordalen
Gunhild Stordalen har några tuffa år bakom sig.
Men efter skilsmässan från Petter och en lång tids sjukdom kan hon nu äntligen komma med ett glädjebesked.
"Min läkare kunde inte tro det", skriver hon på Instagram.
Annons

Gunhild Stordalen i Stockholm – trots sjukskrivningBrand logo
Gunhild Stordalen i Stockholm – trots sjukskrivning

Det var i slutet av förra året som det överraskande beskedet att Petter Stordalen, 56, och Gunhild Stordalen, 40, bestämt sig för att gå skilda vägar.

I ett uttalande berättade Gunhild då om det stora beslutet:

– Vi har stått sida vid sida i stora upp- och nedgångar, vilket innebär att vi alltid kommer att ha en unik relation. Men vi har båda jobbprojekt som har gjort att vi tittar mindre på varandra. Tillsammans har vi kommit fram till att vi vill ha tid att göra det vi brinner för var för sig. Vi är fortfarande bästa vänner och stöder varandra.

Gunhilds glädjande hälsobesked

2014 fick Gunhild Stordalen veta att hon drabbats av den ovanliga autoimmuna sjukdomen systemisk skleros. På grund av detta har hon flera gånger genomgått riskfyllda behandlingar utomlands.

Och nu kan Gunhild äntligen komma med ett glädjebesked. Fyra år efter hennes senaste benmärgstransplantation var hon nyligen på en kontroll hos sin läkare i Olso. På Instagram skriver Gunhild om resultatet:

Annons

“Under dagens läkarkontroll kunde min läkare knappt tro på hur bra jag mår. Jag är frisk!”, skriver Gunhild i ett inlägg.

Uppmaningen till följarna

Gunhild passar även på att skicka med en påminnelse till sina följare om att komma ihåg att vara tacksam för livet.

“När vi är sjuka så känner vi det. Men när vi är friska tenderar vi att ta det för givet (även mitt uppe i en pandemi)”, skriver Gunhild och fortsätter:

“Samtidigt som jag är så tacksam för min hälsa, vet jag att just nu finns det så många som lider. Mitt i Covid19-krisen skickar jag mina bästa önskningar om hälsa för alla.”

Annons