LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gunhild Stordalens plötsliga markering – efter Petters nya kärleksbesked

11 aug, 2020 
Malin Ljung
Gunhild stordalen och Petter stordalden
Efter 14 år tillsammans meddelade miljardären Petter Stordalen och hustrun Gunhild att de skulle skilja sig. Medan Petter hittat kärleken igen har Gunhild helt bytt liv, och skickar nu en tydlig markering om hur hon värderar sitt gamla liv.
Annons
Allt om Gunhild StordalenBrand logo
Allt om Gunhild Stordalen

Petter, 57, och Gunhild Stordalen, 41, ansågs av många som ett “superpar”. Norskarna hade varit tillsammans i 14 år, båda med egna framgångsrika karriärer, när de i januari chockade hela världen med att bekräfta att de skulle gå skilda vägar.

Paret har fortsatt vara vänner, samtidigt som de första månaderna för dem varit tuffare än de någonsin skulle anat. Petter Stordalens största bolag inom hotell och reseindustrin drabbades hårt när coronapandemin slog till över hela världen.

Under sommaren avslöjades det att Petter Stordalen ändå hade något att glädja sig åt, han har nämligen funnit en ny kärlek i svenska flickvännen Märta Elander Wisén, 30.

Petter Stordalens nya flickvän Märta Elander Wisén

– Det blev faktiskt coronapandemin som förde oss samman. Märta kom till Oslo på besök innan allt stängde ner, och fastnade med mig här, berättade han för norska tidningar och fortsatte konstatera:

– Det har varit en väldigt speciell tid, men vi har samtidigt fått möjligheten att lära känna varandra väl – och blivit förälskade. Så när affärslivet varit utmanande så har privatlivet varit på uppgång. Vi har det helt fantastiskt tillsammans.

Annons

Gunhild Stordalen fick efter skilsmässan en lyxlägenheten av Petter och har dessutom fått löftet att han ska fortsätta stötta hennes organisation Eat som arbetar för att få människor att äta – och agera – mer hälsosamt och hållbart.

I övrigt har den tidigare läkaren hållit en låg profil. Under åren hon var tillsammans med Petter syntes hon ofta vid hans sida och tillsammans med hans familj på större sammankomster och lyxiga resor – men sedan de gick skilda vägar har hon mest visat upp livet från den nya lägenheten. Helt ensam är hon förstås inte, i sitt sällskap finns oftast grand danios-hunden Haiduk som hon efter uppbrottet fick in i sitt liv.

Så lever Gunhild Stordalen efter skilsmässan

Hon har dock inte gett en enda antydan till att det ska finnas någon ny kärlek i hennes liv. Istället har hon engagerat sig i klimatproblemen som finns, och ägnat oro för det.

”2020 är på väg till det varmaste året hittills, jag är orolig och mer bekymrad än någonsin”skrev hon under sommaren på sin Instagram.

Annons

Det mest privata Gunhild har delat med sig av efter uppbrottet är livet tillsammans med hunden Haiduk.

”Det enda som är bättre än en grand danios på sin soffa är två”, skrev Gunhild häromdagen.

Under sommaren har hon dock varit åtskild från sin fyrbenta älskling, men när han kom tillbaka till henne framgick det att hon föredrar vovven framför all rikedom hon tidigare haft tillgång till.

”Den som säger att diamanter är en flickas bästa vän har aldrig haft en hund! Återförenade efter Haiduks avelssemester”, skrev Gunhild till en film där hon med ett stort leende återförenas med sin hund.

FOTO: TT

 

 

Annons