LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gunhild Stordalens oro för framtiden – efter tuffa tiden

30 mar, 2020 
Malin Ljung
Det har Gunhild Stordalen gjort efter separationen
Gunhild Stordalen är skakad av den senaste tidens turbulens. Nu berättar hon om oron för framtiden och hur den kommer att bli.
Annons
Allt om Gunhild StordalenBrand logo
Allt om Gunhild Stordalen

Gunhild Stordalen har de senaste åren genomgått match efter match i livet. För sex år sedan drabbades hon av den autoimmuna sjukdomen systemisk skleros. Läkarna sa att hon i värsta fall bara hade några månader kvar att leva – men efter flera alternativa behandlingar lever hon idag så gott som frisk.

Under hela sjukdomstiden har maken Petter Stordalen funnits vid hennes sida. Men hösten 2019 kom paret med chockbeskedet att de skulle separera efter 14 år tillsammans.

Beslutet ska ha varit gemensamt och exmakarna har även efter uppbrottet haft en god relation. Exempelvis har Petter Stordalen köpt en lyxlägenhet till Gunhild i centrala Oslo och har fortsatt bidra till hennes projekt EAT Foundation.

Petter Stordalens ekonomiska kris

De senaste veckorna har Norge likt Sverige drabbats av coronaviruset, covid -19. Norge har gått några steg längre än Sverige och har satt befolkningen i karantän.

Petter Stordalen har i sin hotellverksamhet tvingats varsla tusentals personer och enligt rapporter läcker hans företag enorma summor pengar i brist på gäster och kunder.

Annons

Nu skriver Gunhild Stordalen på sin Instagram om hur hon påverkats av hela situationen med coronaviruset.

”Hur kommer den andra sidan att se ut?”

”De senaste veckorna har fått mig att reflektera mer än vanligt. Hur kommer den andra sidan att se ut? Hur kommer det här påverka oss? Hur kan jag påverka? Ibland är de här tankarna överväldigade”, skriver hon.

Många företagare världen om går på knäna, arbetslösheten stiger och samhällen lamslås. Gunhild Stordalen försöker dock se på det hela med andra ögonen också.

”Bortsett från allt det så är jag tacksam. För att regeringar agerar. För alla de människor som står på frontlinjen och kämpar mot viruset. För alla som hjälper andra”, skriver hon.

FOTO: TT

Annons